Számítógép-hálózatok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A számítógépek lehetőségeinek jobb kihasználása érdekében hálózatokat hoznak létre közöttük. Létezik a világméretű hálózat, az Internet, de igen sok két-három gépet tartalmazó hálózat is muködik kis irodákban vagy otthonokban, de a két véglet között megszámlálhatatlan közbenső szint is létezik.Ez a könyv a hálózatépítés módszereibe vezeti be Olvasóját. Célunk az elméleti alapok megismertetése után olyan széleskörű, gyakorlatban is használható útmutatást adni, amely alapján könnyen megépítheto egy kis irodai hálózat, vagy összekötheto két otthoni gép, amelyeken így lehetővé válik például a közös Internet-kapcsolaton való internetezés. Természetesen az ezekhez szükséges technikai ismeretek bemutatása is rendkívül fontos, így a hálózatokkal most ismerkedok is jobban megérthetik a működés lényegét.A tárgyalásban a már jól bevált eljárások éppúgy megtalálhatók, mint a vadonatúj, vezeték nélküli technológiák ismertetése. Így a hálózatokban jártasabb felhasználók is, reményeink szerint, új információkhoz juthatnak. A technológiák azonban önmagukban még nem használhatók, ezért a legelterjedtebb, legtöbbet tudó és leghasznosabb hálózati elemek és eszközök ismertetése is megtalálható a könyvben.A hálózat hardver oldala mellett a szoftver beállítások is részletes ismertetésre kerülnek, hiszen ezek is fontos lépések a jól működő hálózat felé. A beállítások ismertetése a jelenleg legelterjedtebb Windows operációs rendszereken történik gazdagon illusztrált módon, a könnyebb követhetoség és a gyorsabb áttekinthetőség kedvéért. Azokhoz a feladatokhoz, amelyek az operációs rendszerből nem megoldhatók, az Internetről letölthető programok közül kerül említésre néhány hasznos példány.A Könyv Magyarul!


Letöltések Számítógép-hálózatok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Számítógép-hálózatok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  244
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  420 gr
  ISBN:
  9789636183417
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2092344 / 1011519  TAGS:
  Online Számítógép-hálózatok ebook, könyvet Számítógép-hálózatok FB2, Download Számítógép-hálózatok PDF , Download Számítógép-hálózatok MOBI, Online Számítógép-hálózatok könyvet, ingyenes letöltések Számítógép-hálózatok IPhone, Online könyvet Számítógép-hálózatok PDF, ingyenes Számítógép-hálózatok DJVU, ingyenes letöltések Számítógép-hálózatok TXT, letöltések Számítógép-hálózatok RTF, Online Számítógép-hálózatok FB2 , e-könyvet Számítógép-hálózatok letöltések TXT, ingyenes Számítógép-hálózatok letöltések könyvet, e-könyvet Számítógép-hálózatok download MOBI, letöltések Számítógép-hálózatok IPad, olvas Számítógép-hálózatok MOBI, olvas Számítógép-hálózatok DOC, ingyenes Számítógép-hálózatok AWZ, Download e-könyvet Számítógép-hálózatok iPad , ingyenes Számítógép-hálózatok DJVU, Download Számítógép-hálózatok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Számítógép-hálózatok DVD, olvas Számítógép-hálózatok TXT, Book Számítógép-hálózatok letöltések DJVU, Számítógép-hálózatok letöltések könyvet ingyenes, Számítógép-hálózatok letöltések könyvet pdf ingyenes, Számítógép-hálózatok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Számítógép-hálózatok pdf ingyenes, Számítógép-hálózatok letöltések könyvet epub ingyenes, Számítógép-hálózatok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply