Számítógéphasználat kezdőknek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv a népszerű Hogyan kezdjem? c. kiadvány frissített és átdolgozott változata. Segítségével alapszintről elindulva, a számítógép megvásárlásától és első bekapcsolásától kezdve, a legfontosabb felhasználói programok alkalmazásáig sok mindent megtanulhat. Ajánlható mindenkinek, aki meg szeretné tanulni a számítógépek kezelését, illetve az ehhez nélkülözhetetlen kifejezések használatát. A könyv az alapoktól indulva vezeti olvasóját a ma már szinte az általános műveltséghez is hozzátartozó ismereteken át a gyakorlati tudnivalókig. A leírtak tanfolyamok tapasztalataira épülnek, mindazok számára ajánlott, akik meg szeretnék ismerni a számítógépek kezelését, a leggyakrabban alkalmazott programok használatát, kezelésének fortélyait. Továbbra is tartottuk magunkat ahhoz a stílushoz, hogy a könyv a kezdő felhasználók számára is könnyedén érthető, követhető legyen és semmiképpen se keltse egy szakmai dokumentáció látszatát. Mottónk az, hogy a felhasználónak ne azt mutassuk meg, hogy egy adott programfunkció mire szolgál, hanem azt, hogy egy elvégezni kívánt tevékenységet, milyen program-funkció segítségével tud ellátni úgy, hogy a megtanultakat a mindennapi életben is kamatoztathassa.
Bár a könyv elsősorban a Windows 10 és az Office 2016 verziójára épül, azok is használhatják akik Windows 8 vagy 8.1, illetve Office 2007, 2010, vagy 2013 verziójú programokat használnak, mivel a kezelés tekintetében csupán minimális eltérések vannak.
Főbb témakörök: Történeti áttekintés, Alapismeretek, alapfogalmak, A számítógép részegységei, Gépkezelés, Szoftverek, Windows 10, Vírusok, Számítógép-hálózatok, Internet, Elektronikus levelezés, Szövegszerkesztés ( Word 2016), Táblázatkezelés (Excel 2016), Grafika (Paint), Prezentáció-készítés (PowerPoint 2016), Kifejezésgyűjtemény, Függelék, Ellenőrző kérdések, feladatok, Stb.A Könyv Magyarul!


Letöltések Számítógéphasználat kezdőknek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Számítógéphasználat kezdőknek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  268
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  440 gr
  ISBN:
  9786155477423
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2683771 / 1158556
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Számítógéphasználat kezdőknek ebook, könyvet Számítógéphasználat kezdőknek FB2, Download Számítógéphasználat kezdőknek PDF , Download Számítógéphasználat kezdőknek MOBI, Online Számítógéphasználat kezdőknek könyvet, ingyenes letöltések Számítógéphasználat kezdőknek IPhone, Online könyvet Számítógéphasználat kezdőknek PDF, ingyenes Számítógéphasználat kezdőknek DJVU, ingyenes letöltések Számítógéphasználat kezdőknek TXT, letöltések Számítógéphasználat kezdőknek RTF, Online Számítógéphasználat kezdőknek FB2 , e-könyvet Számítógéphasználat kezdőknek letöltések TXT, ingyenes Számítógéphasználat kezdőknek letöltések könyvet, e-könyvet Számítógéphasználat kezdőknek download MOBI, letöltések Számítógéphasználat kezdőknek IPad, olvas Számítógéphasználat kezdőknek MOBI, olvas Számítógéphasználat kezdőknek DOC, ingyenes Számítógéphasználat kezdőknek AWZ, Download e-könyvet Számítógéphasználat kezdőknek iPad , ingyenes Számítógéphasználat kezdőknek DJVU, Download Számítógéphasználat kezdőknek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Számítógéphasználat kezdőknek DVD, olvas Számítógéphasználat kezdőknek TXT, Book Számítógéphasználat kezdőknek letöltések DJVU, Számítógéphasználat kezdőknek letöltések könyvet ingyenes, Számítógéphasználat kezdőknek letöltések könyvet pdf ingyenes, Számítógéphasználat kezdőknek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Számítógéphasználat kezdőknek pdf ingyenes, Számítógéphasználat kezdőknek letöltések könyvet epub ingyenes, Számítógéphasználat kezdőknek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply