SZÁMOLÁS 2. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kedves Gyerekek! Tisztelt Szülők és Kollégák! Nagy lelkesedéssel és örömteli munkával készült ez a kiadvány! Az elmúlt évtizedek matematika tanításával és a számolási nehézséggel küzdő gyermekekkel kapcsolatos kutatások alapvető következtetései szerint 6-8 éves korban a részképességek célzott fejlesztése mellett a legfontosabb az alapvető matematikai fogalmak, az egyes műveleti fogalmak és tízes számkörben a számfogalmak kialakítása, elmélyítése; a fejben való számolás megalapozása. Ehhez nyújt segítséget ez a kiadvány, amely a számfogalom kialakításának minden területét módszertanilag a legapróbb részletekig kidolgozva, sok cselekedtető feladatot tartalmaz. A cselekvésből kiindulva figyelembe veszi a fogalomkialakítás további útját is: sok kedves rajzos, majd pontos instrukciókkal ellátott számolási feladatot ad. Emiatt jól használható az óvodában, az iskola előkészítőben, a fejlesztő és a logopédiai osztályokban, a különböző általános iskolák 1. osztályaiban, illetve a diszkalkulia terápia során az alsó tagozatos gyermekeknél. Nagy érdeme egy-egy részterület analóg felépítése, követve ezzel a tanítás egyik legfontosabb módszertani elvét. Munkánk során vegyük figyelembe a másik legfontosabb módszertani elvet is: a füzet használatakor a haladási tempót a gyermekek képességei határozzák meg, mind a tanításban, mind a folyamatos, ismétlő otthoni gyakorlásban! A matematika tanításában igen nagy tudással rendelkező szerző úgy állította össze a feladatsorokat, hogy mindezek végére érve a gyermek úgy érezze: "szeretem tanulni a matematikát!". így a szülőnek is örömet szerez, s a pedagógusnak is sikerélményt nyújt a közös munkában. A kiadvány további kötetekkel bővül / Számolás 3., 4./: amelyek feldolgozzák a számfogalmak és műveleti fogalmak kialakítását magasabb számkörökben; a tízes átlépés értelmezését és analógiás gyakorlását; a helyiérték-fogalom elmélyítését. Figyelmükbe ajánljuk a sorozat korábbi kiadványait is: Számolás 1. és Logopédiai társasjátéka tanulási képességek fejlesztéséhez. Kívánok örömteli közös tanulást a Számolás tankönyvcsaláddal! – Dékány JuditA Könyv Magyarul!


Letöltések SZÁMOLÁS 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések SZÁMOLÁS 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  259
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  720 gr
  ISBN:
  9789638620347
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2014165 / 1085551
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online SZÁMOLÁS 2. ebook, könyvet SZÁMOLÁS 2. FB2, Download SZÁMOLÁS 2. PDF , Download SZÁMOLÁS 2. MOBI, Online SZÁMOLÁS 2. könyvet, ingyenes letöltések SZÁMOLÁS 2. IPhone, Online könyvet SZÁMOLÁS 2. PDF, ingyenes SZÁMOLÁS 2. DJVU, ingyenes letöltések SZÁMOLÁS 2. TXT, letöltések SZÁMOLÁS 2. RTF, Online SZÁMOLÁS 2. FB2 , e-könyvet SZÁMOLÁS 2. letöltések TXT, ingyenes SZÁMOLÁS 2. letöltések könyvet, e-könyvet SZÁMOLÁS 2. download MOBI, letöltések SZÁMOLÁS 2. IPad, olvas SZÁMOLÁS 2. MOBI, olvas SZÁMOLÁS 2. DOC, ingyenes SZÁMOLÁS 2. AWZ, Download e-könyvet SZÁMOLÁS 2. iPad , ingyenes SZÁMOLÁS 2. DJVU, Download SZÁMOLÁS 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések SZÁMOLÁS 2. DVD, olvas SZÁMOLÁS 2. TXT, Book SZÁMOLÁS 2. letöltések DJVU, SZÁMOLÁS 2. letöltések könyvet ingyenes, SZÁMOLÁS 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, SZÁMOLÁS 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet SZÁMOLÁS 2. pdf ingyenes, SZÁMOLÁS 2. letöltések könyvet epub ingyenes, SZÁMOLÁS 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply