Szárnyakat adni letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Manapság a lelkiismeretes szülő állandóan szorong: vajon milyen hibákat követ el, mit ront el a gyereke nevelésekor? Elég egy hajtósabb időszak, amikor nem olvasunk neki este mesét, kevesebbet játszunk vele, hamarabb felkapjuk a vizet, és máris kész a baj, jóvátehetetlen károkat okoztunk csemeténk lelkében. Az önbizalma csökken, érzelmi intelligenciája nem fejlődik a kellő mértékben, sőt az egész személyisége sérül. Mit tehetnénk, hogy tényleg a legjobbat nyújthassuk neki?
Szendi Gábor arra biztat, hogy először is nyugodjunk meg! A Szárnyakat adni a nevelés témáját a szerzőtől megszokott meghökkentő és felforgató szellemben-stílusban tárgyalja. Állítása szerint kultúránk súlyos tévedésben él a korai évek egy életre bevésődő hatásaival kapcsolatban. Gyerekünk nem kényes műszer, amelyet egyetlen rossz mozdulattal elronthatunk, hanem egyéni jellemvonásokkal született lény, aki egyszeri és megismételhetetlen módon reagál a világra. Nem formálhatjuk a magunk képére – de megpróbálhatjuk segíteni, hogy teljes mértékben kibontakoztathassa a képességeit.
Szendi Gábor felvázolja, hogyan adhatunk teret azoknak a készségeknek, képességeknek, lehetőségeknek, melyek gyerekünkben benne rejlenek. Olvasmányos stílusban, komoly tudományos kutatásokra alapozva járja körül a tehetség, az elszántság és a kitartás kérdését a magzati kortól egészen a kirepülésig.
A Szárnyakat adni nem gyerekekhez készült útmutató, hiszen nincsenek mindenkire érvényes szabályok. Talán csak egyetlen: mindannyian válhatunk kiválóvá.

SZENDI GÁBOR író és pszichológus, a paleolit táplálkozás magyarországi meghonosítója és elterjesztője, szabadgondolkodó. Azt vallja, hogy modern világunk fényévekre távolodott attól a létformától, amihez évmilliók során alkalmazkodtunk. Bár nagyvárosokban élünk, és szuperintelligens kütyükkel vesszük körül magunkat, az agyunk még mindig egy vadászó-gyűjtögető törzs tagjáé. Ha teljesebb és boldogabb életre vágyunk, először meg kell értenünk, mire is lettünk kitalálva.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szárnyakat adni ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szárnyakat adni ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  340
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  306 gr
  ISBN:
  9786155609992
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698288 / 1165205  TAGS:
  Online Szárnyakat adni ebook, könyvet Szárnyakat adni FB2, Download Szárnyakat adni PDF , Download Szárnyakat adni MOBI, Online Szárnyakat adni könyvet, ingyenes letöltések Szárnyakat adni IPhone, Online könyvet Szárnyakat adni PDF, ingyenes Szárnyakat adni DJVU, ingyenes letöltések Szárnyakat adni TXT, letöltések Szárnyakat adni RTF, Online Szárnyakat adni FB2 , e-könyvet Szárnyakat adni letöltések TXT, ingyenes Szárnyakat adni letöltések könyvet, e-könyvet Szárnyakat adni download MOBI, letöltések Szárnyakat adni IPad, olvas Szárnyakat adni MOBI, olvas Szárnyakat adni DOC, ingyenes Szárnyakat adni AWZ, Download e-könyvet Szárnyakat adni iPad , ingyenes Szárnyakat adni DJVU, Download Szárnyakat adni e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szárnyakat adni DVD, olvas Szárnyakat adni TXT, Book Szárnyakat adni letöltések DJVU, Szárnyakat adni letöltések könyvet ingyenes, Szárnyakat adni letöltések könyvet pdf ingyenes, Szárnyakat adni pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szárnyakat adni pdf ingyenes, Szárnyakat adni letöltések könyvet epub ingyenes, Szárnyakat adni ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply