Szarvas a ködben letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Néha teljesen szép az egész, még mindig álmodom róla. Kislány vagyok, várom haza, késik, de fenn maradhatok, anyám megengedi. Érkezik végre, jókedvű, nem köszön, csak beszalad, felkap, folyamatosan Pannázik. Kacag, dobál a levegőbe. Repülj, Panna, hopp! A jegygyűrűje hűvösen csillan meg a lámpafényben, vonzza a tekintetemet, mint egy kis szarkáét, megfogom az ujjaimmal, tekergetem. Lehet forgatni, nagy rá. Ezzel sokáig elvagyok. Percekig. Egy másik visszatérő kép, ahogy a mázgás ablakon nézünk ki. Esik a hó. Ketten vagyunk, a szobában senki más rajtunk kívül, a karjában tart. Bentről, a melegből figyeljük a hideget. Nagy, fekete madarak repülnek. Nemrég jöhetett haza, piros, fagyos még az arca. Lehelem, melegedjen fel minél előbb, ne fázzon szegény. Jólesik neki, megpuszil. Kifelé mutat, magyaráz valamit.

Egressy Zoltán 1967-ben született Budapesten.
József Attila- és Szép Ernő-díjas író.

Mátyás Anna harmincnégy éves budapesti anyakönyvvezető egy átlagosnak tűnő esküvői ceremóniát követően a násznép egyik tagjának invitálására az ünneplőkkel tart. Ahogy múlnak az órák, egyre félelmetesebbnek érzi a társaság viselkedését, és lassan az életveszély érzése keríti hatalmába. Vajon a képzelete játszik vele, vagy valóban gyilkosok közé került?
A főhősnő belső monológja segítségével bekerülünk gondolatainak birodalmába, felidéződnek gyermekkorának traumái, az apjához fűződő ambivalens viszony, az elvesztett nagy szerelem napjai, a magány kínjai, a kapcsolatteremtés problémái. Az esküvői vacsoráról menekültében egy ködös erdőbe kerül, ott várja rettegve a hajnalt. A történet végkifejlete aztán meghökkentő fordulatot vesz. Pontosan megrajzolt, felejthetetlen alakok bukkannak fel a szívszorító történetben, köztük a főhősnőnél bátrabb, szabadabb, lazább világot képviselő és Annát önmagával szembesítő rejtélyes Jócsajeszter.
Egressy Zoltán néhány óra alatt játszódó legújabb regényében a női lélek aprólékos ismeretéről tesz tanúbizonyságot, műve egyszerre finom humorú, borzongató és megrendítő.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szarvas a ködben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szarvas a ködben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  280
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  304 gr
  ISBN:
  9789634053774
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2677695 / 1154798  TAGS:
  Online Szarvas a ködben ebook, könyvet Szarvas a ködben FB2, Download Szarvas a ködben PDF , Download Szarvas a ködben MOBI, Online Szarvas a ködben könyvet, ingyenes letöltések Szarvas a ködben IPhone, Online könyvet Szarvas a ködben PDF, ingyenes Szarvas a ködben DJVU, ingyenes letöltések Szarvas a ködben TXT, letöltések Szarvas a ködben RTF, Online Szarvas a ködben FB2 , e-könyvet Szarvas a ködben letöltések TXT, ingyenes Szarvas a ködben letöltések könyvet, e-könyvet Szarvas a ködben download MOBI, letöltések Szarvas a ködben IPad, olvas Szarvas a ködben MOBI, olvas Szarvas a ködben DOC, ingyenes Szarvas a ködben AWZ, Download e-könyvet Szarvas a ködben iPad , ingyenes Szarvas a ködben DJVU, Download Szarvas a ködben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szarvas a ködben DVD, olvas Szarvas a ködben TXT, Book Szarvas a ködben letöltések DJVU, Szarvas a ködben letöltések könyvet ingyenes, Szarvas a ködben letöltések könyvet pdf ingyenes, Szarvas a ködben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szarvas a ködben pdf ingyenes, Szarvas a ködben letöltések könyvet epub ingyenes, Szarvas a ködben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply