Szarvasbőgés a Kárpátokban letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Lányi András (1887 – ?) életéről keveset tudunk. A Kárpátokban dolgozó erdőmester édesapjától örökölte természetszeretetét és vadászat iránti szenvedélyét. Iskolái elvégzése után az egyik Bereg megyei grófi uradalom főerdészének és vadászmesterének nevezték ki. A Kárpátok akkor még igazi ősrengetegét járta nap mint nap, s nagy szenvedéllyel figyelte az állatok rejtett életét.
Az I. világháború után őt is elűzték az elcsatolt területekről, így Csonka- Magyarországon erdészként kezdett dolgozni és írni, írásai vadászújságokban jelentek meg. Történeteiben kárpáti emlékeit és élményeit örökítette meg. 1926-ban jelent meg egyetlen kötete, Kárpáti vadászélmények címmel, benne hét vadásztörténettel.
Ebben a kötetben a hét elbeszélés mellé még azokból az írásaiból válogattunk, amelyek magyar vadászújságokban jelentek meg a húszas évek közepétől a negyvenes évek elejéig. Történeteiből egy olyan világot ismerhetünk meg, amely mára már elmúlt. Érintetlen, vadregényes tájakat, a Kárpátok őserdeit tárják elénk, ahol medvék, ordasok éltek háborítatlanul, hiúz tizedelte az őzállományt, és ősszel bőgő szarvasok nyomában vadászok jártak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szarvasbőgés a Kárpátokban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szarvasbőgés a Kárpátokban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  240
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  340 gr
  ISBN:
  9789632673769
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713672 / 1173910  TAGS:
  Online Szarvasbőgés a Kárpátokban ebook, könyvet Szarvasbőgés a Kárpátokban FB2, Download Szarvasbőgés a Kárpátokban PDF , Download Szarvasbőgés a Kárpátokban MOBI, Online Szarvasbőgés a Kárpátokban könyvet, ingyenes letöltések Szarvasbőgés a Kárpátokban IPhone, Online könyvet Szarvasbőgés a Kárpátokban PDF, ingyenes Szarvasbőgés a Kárpátokban DJVU, ingyenes letöltések Szarvasbőgés a Kárpátokban TXT, letöltések Szarvasbőgés a Kárpátokban RTF, Online Szarvasbőgés a Kárpátokban FB2 , e-könyvet Szarvasbőgés a Kárpátokban letöltések TXT, ingyenes Szarvasbőgés a Kárpátokban letöltések könyvet, e-könyvet Szarvasbőgés a Kárpátokban download MOBI, letöltések Szarvasbőgés a Kárpátokban IPad, olvas Szarvasbőgés a Kárpátokban MOBI, olvas Szarvasbőgés a Kárpátokban DOC, ingyenes Szarvasbőgés a Kárpátokban AWZ, Download e-könyvet Szarvasbőgés a Kárpátokban iPad , ingyenes Szarvasbőgés a Kárpátokban DJVU, Download Szarvasbőgés a Kárpátokban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szarvasbőgés a Kárpátokban DVD, olvas Szarvasbőgés a Kárpátokban TXT, Book Szarvasbőgés a Kárpátokban letöltések DJVU, Szarvasbőgés a Kárpátokban letöltések könyvet ingyenes, Szarvasbőgés a Kárpátokban letöltések könyvet pdf ingyenes, Szarvasbőgés a Kárpátokban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szarvasbőgés a Kárpátokban pdf ingyenes, Szarvasbőgés a Kárpátokban letöltések könyvet epub ingyenes, Szarvasbőgés a Kárpátokban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply