Szavakkal verve letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mit tehet egy nő, ha a partnere unos-untalan szóbelileg bántalmazza: leszólja, lekezeli, megalázza őt? Egyáltalán: ha felismeri, hogy egy párkapcsolat nemcsak tettleges, hanem szóbeli bántalmazással is tönkretehető? Hogyan változtathat partnere szavakkal verő, egyszerre védekező és támadó magatartásán? Miként döntheti el, hogy kapcsolata még megmenthető-e, vagy már nem érdemes több energiát vesztegetnie rá?
Ezekre a kérdésekre válaszol ez a könyv, melynek neves amerikai szerzője rendszerezi az olvasó számára a szóbeli hántások, a szavakkal való visszaélés lehetséges változatait, az ilyen problémákkal teli, ám megfelelő tudatossággal még életképessé tehető kapcsolatoktól a végképp menthetetlenekig. Mivel a bántalmazó párkapcsolatokban a fizikai erőszakot rendszerint szóbeli bántalmazás előzi meg, a rendszeres verbális erőszak észlelése különösen fontos a másik feletti uralkodásra hajlamos ember korai felismeréséhez. A megelőzésen túl a könyv gyakorlati ötleteket is ad a személyes biztonság kialakításához és – amennyiben ez lehetséges – a szóbeli erőszak eszközével élő partner magatartásának megváltoztatásához.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szavakkal verve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szavakkal verve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  242
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  286 gr
  ISBN:
  9786155124037
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2100889 / 1014528
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Szavakkal verve ebook, könyvet Szavakkal verve FB2, Download Szavakkal verve PDF , Download Szavakkal verve MOBI, Online Szavakkal verve könyvet, ingyenes letöltések Szavakkal verve IPhone, Online könyvet Szavakkal verve PDF, ingyenes Szavakkal verve DJVU, ingyenes letöltések Szavakkal verve TXT, letöltések Szavakkal verve RTF, Online Szavakkal verve FB2 , e-könyvet Szavakkal verve letöltések TXT, ingyenes Szavakkal verve letöltések könyvet, e-könyvet Szavakkal verve download MOBI, letöltések Szavakkal verve IPad, olvas Szavakkal verve MOBI, olvas Szavakkal verve DOC, ingyenes Szavakkal verve AWZ, Download e-könyvet Szavakkal verve iPad , ingyenes Szavakkal verve DJVU, Download Szavakkal verve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szavakkal verve DVD, olvas Szavakkal verve TXT, Book Szavakkal verve letöltések DJVU, Szavakkal verve letöltések könyvet ingyenes, Szavakkal verve letöltések könyvet pdf ingyenes, Szavakkal verve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szavakkal verve pdf ingyenes, Szavakkal verve letöltések könyvet epub ingyenes, Szavakkal verve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply