Szavazz rám! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az emberi szükségleteket öt kategóriába lehet sorolni. Ezen az elméleten alapul most egy új valóságshow a televízióban: Az emberi szükségletek piramisa. Velem együtt 15 000-en veszünk részt a játékban, ám öt hét múlva már csak egyvalaki marad. De mit keresek én ebben az egészben?

Mondjuk azt, hogy Christopher Scottnak hívnak. Mondjuk azt, hogy tizennyolc éves vagyok. Hogy egy darab dobozkartonon lakom, az utcán, Londonban. Végül is tök mindegy, hogy hívnak, hány éves vagyok. Én lettem a 12 778-as számú játékos. Még nem létezem. De baromi nagy a kockázata, hogy valakivé válok, sőt celeb leszek. És ennél rosszabb nem is történhetne velem.

"Egy jelentkezési lapot kellett kitölteni az interneten, és beikszelni egy négyzetet. Jelentkezési díjat nem kértek. Gyanakvóbbnak kellett volna lennem. […] Akkoriban irtóra nem érdekeltek a szabályok. Csak kattintani kellett, én meg kattintottam. Oké, katt. Kattintottam, mint ezer és ezer más jelentkező, akik előzőleg megpillantották az ötszínű piramisábrás hirdetést, a metróban kiplakátolva, vagy éppen a tévében, ahol folyamatosan nyomatták. De azt senki sem képzelte volna, hogy egy otthonról elszökött, hajléktalan kamasz lesz a játék hőse. A sztár.

Ez a sztár én vagyok. És hogy kivergődjek ebből az őrült történetből, már csak pár órám van, hogy a saját verziómban meséljem el a tényeket, és hogy fordítsak egyet a sors kerekén."

A 20. század legvégén született, Párizsban élő Caroline Solé szeret a szabadságért küzdő, társadalom peremén élők sorsáról mesélni. Ilyen első regényének menekülő hőse, a kamasz Christopher, aki egy valóságshow szereplője lesz. Szavazz rám! című regénye 2015-ben jelent meg Franciaorszgban, és számos elismerés mellett elnyerte a Les escales littéraires d’Auvergne és a Enlivrez-vous á Thionville fődíját.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szavazz rám! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szavazz rám! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  127
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  194 gr
  ISBN:
  9789634156932
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2699097 / 1165869
  Fordító:


  TAGS:
  Online Szavazz rám! ebook, könyvet Szavazz rám! FB2, Download Szavazz rám! PDF , Download Szavazz rám! MOBI, Online Szavazz rám! könyvet, ingyenes letöltések Szavazz rám! IPhone, Online könyvet Szavazz rám! PDF, ingyenes Szavazz rám! DJVU, ingyenes letöltések Szavazz rám! TXT, letöltések Szavazz rám! RTF, Online Szavazz rám! FB2 , e-könyvet Szavazz rám! letöltések TXT, ingyenes Szavazz rám! letöltések könyvet, e-könyvet Szavazz rám! download MOBI, letöltések Szavazz rám! IPad, olvas Szavazz rám! MOBI, olvas Szavazz rám! DOC, ingyenes Szavazz rám! AWZ, Download e-könyvet Szavazz rám! iPad , ingyenes Szavazz rám! DJVU, Download Szavazz rám! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szavazz rám! DVD, olvas Szavazz rám! TXT, Book Szavazz rám! letöltések DJVU, Szavazz rám! letöltések könyvet ingyenes, Szavazz rám! letöltések könyvet pdf ingyenes, Szavazz rám! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szavazz rám! pdf ingyenes, Szavazz rám! letöltések könyvet epub ingyenes, Szavazz rám! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply