Százezer eperfa letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Budapesten a Szélkirály!
Értesülésünk szerint tegnap este teljes titokban Magyarországra érkezett Francesco Ventoso, a Meteorológiai Világszervezet végrehajtó tanácsának egyik prominens tagja, a világ egyik leghíresebb szél- és zivatarkutatója. A svájci székhelyű, csaknem kétszáz országot tömörítő szervezet gyakorlatilag a kezdetektől fogva élénk figyelemmel kíséri a Kárpát-medencében zajló időjárási anomáliát. A szervezet többszöri puhatolózása, majd kifejezett kérése ellenére sem kapott meghívást Budapesttől, annak ellenére, hogy az immár egész világot egyre nagyobb mértékben aggasztó szélcsend kiindulópontja és epicentruma tudvalevőleg a magyar főváros.

Hat ember élete gabalyodik össze a tomboló viharban egy margitszigeti eperfa alatt. Hat magányos emberé, akinek története van, és dolga egymással bár kérdés, hogy kinek, kivel, micsoda. Mintha csak azért sodorta volna őket egymás útjába a szél meg a véletlen, hogy mindezt kiderítsék.
A minden oldalról heves és felkavaró kiderítő manőverek háttere a jelen különös időjárási anomáliától sújtott Magyarországa, és ahogy haladunk előre a történetben, ahogy a vihart felváltó szélcsend rátelepszik nemcsak a tüdőkre, de a szívekre is, a háttér lassan előtérbe nyomul, hogy átvegye az irányítást az egyéni sorsok felett: egyfajta ébredés ez mégiscsak, de nem álomból, hanem valóságból egy másik valóságba, a fények rögtön megváltoznak, ahogy eláll az eső, skandináv típusúak, ők ezt nem tudják, ezt Orsolya tudná, ha ott lenne velük, akkora a csend, amekkorát soha nem hallottak még, és nemcsak csend ez, üresség is, totális elmúlás, visszavonhatatlan élettelenség, halálos semmi, tébolyító süketség.
A Portugál világsikerű szerzőjének második regénye utópia a jelenből, minden aktualitáson túlmutató, igazi téttel.
Egressy Zoltán 1967. augusztus 2-án született Budapesten.
József Attila- és Szép Ernő-díjas író.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Százezer eperfa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Százezer eperfa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  380
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  480 gr
  ISBN:
  9789630797207
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2497134 / 1114744  TAGS:
  Online Százezer eperfa ebook, könyvet Százezer eperfa FB2, Download Százezer eperfa PDF , Download Százezer eperfa MOBI, Online Százezer eperfa könyvet, ingyenes letöltések Százezer eperfa IPhone, Online könyvet Százezer eperfa PDF, ingyenes Százezer eperfa DJVU, ingyenes letöltések Százezer eperfa TXT, letöltések Százezer eperfa RTF, Online Százezer eperfa FB2 , e-könyvet Százezer eperfa letöltések TXT, ingyenes Százezer eperfa letöltések könyvet, e-könyvet Százezer eperfa download MOBI, letöltések Százezer eperfa IPad, olvas Százezer eperfa MOBI, olvas Százezer eperfa DOC, ingyenes Százezer eperfa AWZ, Download e-könyvet Százezer eperfa iPad , ingyenes Százezer eperfa DJVU, Download Százezer eperfa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Százezer eperfa DVD, olvas Százezer eperfa TXT, Book Százezer eperfa letöltések DJVU, Százezer eperfa letöltések könyvet ingyenes, Százezer eperfa letöltések könyvet pdf ingyenes, Százezer eperfa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Százezer eperfa pdf ingyenes, Százezer eperfa letöltések könyvet epub ingyenes, Százezer eperfa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply