Szegélyek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mintaív-sorozatunk egy-egy kötetében egy adott téma köré csoportosítva sokféle célra felhasználható motívumokat adunk meg, többféle méretben. A minták felhasználhatók üveg-, porcelán- és textilfestéshez, gyertyadíszítéshez, papírhajtogatáshoz vagy tetszőleges felületek díszítésére különféle módszerekkel. A belső borítókon megadjuk a motívumok egy lehetséges kiszínezési módját, amelytől természetesen tetszés szerint el lehet térni. A minták körvonalait indigóval vagy selyem-, ill. pauszpapír segítségével másoljuk át. Ha kartonra másoljuk a mintát, akkor azt sablonként használhatjuk, de közvetlenül a festeni kívánt felületre is másolhatjuk a kiválasztott motívumot. Üvegfestésnél a mintát helyezzük a fólia alá. Ha lehetőségünk van fénymásolni, akkor az adott minta méretét is változtathatjuk tetszés szerint.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szegélyek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szegélyek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Borító:
  KAPCSOS
  Súly:
  50 gr
  ISBN:
  9789639445093
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:
  2086488 / 1009573
  Sorozat:
  Formátum:


  TAGS:
  Online Szegélyek ebook, könyvet Szegélyek FB2, Download Szegélyek PDF , Download Szegélyek MOBI, Online Szegélyek könyvet, ingyenes letöltések Szegélyek IPhone, Online könyvet Szegélyek PDF, ingyenes Szegélyek DJVU, ingyenes letöltések Szegélyek TXT, letöltések Szegélyek RTF, Online Szegélyek FB2 , e-könyvet Szegélyek letöltések TXT, ingyenes Szegélyek letöltések könyvet, e-könyvet Szegélyek download MOBI, letöltések Szegélyek IPad, olvas Szegélyek MOBI, olvas Szegélyek DOC, ingyenes Szegélyek AWZ, Download e-könyvet Szegélyek iPad , ingyenes Szegélyek DJVU, Download Szegélyek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szegélyek DVD, olvas Szegélyek TXT, Book Szegélyek letöltések DJVU, Szegélyek letöltések könyvet ingyenes, Szegélyek letöltések könyvet pdf ingyenes, Szegélyek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szegélyek pdf ingyenes, Szegélyek letöltések könyvet epub ingyenes, Szegélyek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply