Szegény anyám, ha látnám letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Sándor Erzsi 1956-ban született Budapesten. Tizennégy évig volt színész Miskolcon és Kecskeméten, tizennyolc évig volt a Magyar Rádió szerkesztője. Többnyire újságíró. Közben pedig anya nehezített terepen. Erről szól a könyv.

Nem tudom, hogyan kell sérült gyereket nevelni. A tapasztalatok levonására nekem mindössze egy vak fiú adatott. Nem tudtam, jó-e az út, amin járok, azt sem, hová tart, vezet-e egyáltalán valahová. Csak azt tudtam, hogy a cső végén egy szabad, bátor, önálló srácnak kell majd kijönnie, és azt akartam, hogy ebbe senki se rokkanjon bele. Annak, hogy megírtam ezt a könyvet biztosan van valami értelme. Talán csak annyi, hogy valaki belekapaszkodik az egyik mondatába, esetleg néhány percre megnyugszik, netán megérti, hogy mások is félnek, és senki sincs biztonságban. Szerintem nincsenek jó megoldások, csak ösztönös próbálkozások, hogy ne csak kibírjuk, de jól is érezzük magunkat a bőrünkben. Ennél sokkal bonyolultabb programban nem tudok hinni. Mindenesetre szabadon kísérletezhetünk, hiszen csak az életünkről van szó.
Azt hiszem, rengeteg módja van annak, hogy egy szülő alkalmatlanná tegye a gyerekét az életre. Az egyik legpokolibb az, ha nem nézünk szembe az adottságainkkal és a tényekkel. Illúzióba ringatni egy gyereket csak azért, mert mi magunk nem vagyunk képesek elviselni a bizonyosság terhét, jelentős bűn.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szegény anyám, ha látnám ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szegény anyám, ha látnám ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  216
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789633550670
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239123 / 1093637  TAGS:
  Online Szegény anyám, ha látnám ebook, könyvet Szegény anyám, ha látnám FB2, Download Szegény anyám, ha látnám PDF , Download Szegény anyám, ha látnám MOBI, Online Szegény anyám, ha látnám könyvet, ingyenes letöltések Szegény anyám, ha látnám IPhone, Online könyvet Szegény anyám, ha látnám PDF, ingyenes Szegény anyám, ha látnám DJVU, ingyenes letöltések Szegény anyám, ha látnám TXT, letöltések Szegény anyám, ha látnám RTF, Online Szegény anyám, ha látnám FB2 , e-könyvet Szegény anyám, ha látnám letöltések TXT, ingyenes Szegény anyám, ha látnám letöltések könyvet, e-könyvet Szegény anyám, ha látnám download MOBI, letöltések Szegény anyám, ha látnám IPad, olvas Szegény anyám, ha látnám MOBI, olvas Szegény anyám, ha látnám DOC, ingyenes Szegény anyám, ha látnám AWZ, Download e-könyvet Szegény anyám, ha látnám iPad , ingyenes Szegény anyám, ha látnám DJVU, Download Szegény anyám, ha látnám e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szegény anyám, ha látnám DVD, olvas Szegény anyám, ha látnám TXT, Book Szegény anyám, ha látnám letöltések DJVU, Szegény anyám, ha látnám letöltések könyvet ingyenes, Szegény anyám, ha látnám letöltések könyvet pdf ingyenes, Szegény anyám, ha látnám pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szegény anyám, ha látnám pdf ingyenes, Szegény anyám, ha látnám letöltések könyvet epub ingyenes, Szegény anyám, ha látnám ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply