Szellemforrás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kedves Olvasó!
Most, hogy kezébe vette írásomat, először találkozunk.
Engedje meg, hogy bemutatkozzak.
Nevem Vedres András, Budapesten 1940-ben születtem, és feltaláló lettem. Tenger volt a dolgom egy vasfüggöny zárta hazában, mert sok mindenhez nem juthattunk hozzá. Ezért amink nem volt, azt fel kellett találni. Kezdetben, a gyógyszeriparban a gyártás, majd a kutatás terén tettem ezt. 1989-től egy súlyos üzemi baleset, egy vegyszermérgezés, örökre elparancsolt a molekuláktól. Ekkor azokhoz csatlakoztam, akik e függöny felfejtésének módszereit igyekeznek feltalálni. Talán minden eddiginél nehezebb ez a feladat, aminek apró része ez a kis „mesekönyv”, mert e vasfüggöny a lelkekben is megtalálható. Ott leginkább a szeretetet börtönzi. Helyezze magát kényelembe, és kérem, figyeljen.

Kelt Budapesten, 2000 decemberében, a huszadik század utolsó napjaiban.
Dr. Vedres András
a Magyar Feltalálók Egyesületének Főtitkára
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szellemforrás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szellemforrás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  128
  Borító:
  DÍSZKÖTÉS
  Súly:
  260 gr
  Nyelv:
  ANGOL – MAGYAR
  Kiadás éve:
  2001
  Árukód:
  2155455 / 1034407
  Illusztráció:
  GÁL LEHEL RAJZAIVAL  TAGS:
  Online Szellemforrás ebook, könyvet Szellemforrás FB2, Download Szellemforrás PDF , Download Szellemforrás MOBI, Online Szellemforrás könyvet, ingyenes letöltések Szellemforrás IPhone, Online könyvet Szellemforrás PDF, ingyenes Szellemforrás DJVU, ingyenes letöltések Szellemforrás TXT, letöltések Szellemforrás RTF, Online Szellemforrás FB2 , e-könyvet Szellemforrás letöltések TXT, ingyenes Szellemforrás letöltések könyvet, e-könyvet Szellemforrás download MOBI, letöltések Szellemforrás IPad, olvas Szellemforrás MOBI, olvas Szellemforrás DOC, ingyenes Szellemforrás AWZ, Download e-könyvet Szellemforrás iPad , ingyenes Szellemforrás DJVU, Download Szellemforrás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szellemforrás DVD, olvas Szellemforrás TXT, Book Szellemforrás letöltések DJVU, Szellemforrás letöltések könyvet ingyenes, Szellemforrás letöltések könyvet pdf ingyenes, Szellemforrás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szellemforrás pdf ingyenes, Szellemforrás letöltések könyvet epub ingyenes, Szellemforrás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply