Szellemharcosok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A modern korban soha egyetlen nemzet ellen sem indítottak olyan pusztító terrorhadjáratot, amilyen az al-Aksza vagy második intifáda volt. Samuel M. Katz műve első ízben mutatja meg teljes valóságában, hogyan védte meg magát Izrael, miképpen mentette meg az országot egy, a titkos háború harcosaiból álló elit erő, amelynek tagjai a társadalom legkülönbözőbb rétegeiből és etnikai csoportjaiból származtak… Egy valami azonban közös volt bennük: páratlan vakmerőségük, amellyel ellenségeik közé férkőzve küldetésüket teljesítették. A 2000-es év utolsó hónapjaiban kezdődött. Miközben az utcákon felgyújtott autóabroncsok fekete füstje szállt az ég felé, a zavargások résztvevői pedig kőzáport zúdítottak a rendfenntartó erőkre, a Hamász, az Iszlám Dzsihád és az Arafat-féle Palesztin Hatóság új stratégiához folyamodott: sorra küldték álcázott terroristáikat izraeli területre, hogy lángba borítsák az országot. Egymást követték az öngyilkos merényletek a buszmegállókban, diszkókban, pizzériákban… mindenütt, ahol csak emberek gyűltek össze. Izrael is bevetette azonban különleges erői némelyikét – amelyek egyébként a világ legrátermettebb és legtapasztaltabb efféle szervezetei közé tartoznak. A Ja’masz (a Nemzeti Rendőrség kötelékében működő Határőrség különleges egysége) Izrael gyors reagálású készenléti alakulatává vált. A Sin Bét (Biztonsági Szolgálat) által szerzett értesülések nyomán Ciszjordániában, Jeruzsálemben és a Gázai övezetben bevetésre indultak a bennszülött, arabul tudó dovrimok (,,Beszélők"), és beszivárogtak azokba a veszedelmes zónákba, ahol a terroristák nyilvánvalóan rejtőztek. Előkészítették a terepet a rettenthetetlen taktikai specialisták számára, akik, miközben igyekeztek kézre keríteni az Izraelben folyó vérontás felelőseit, gyakran kerültek szembe létszámfölényben lévő ellenfelekkel. Ez a könyv az ő cáfolhatatlanul hiteles históriájuk: történet vakmerő tettekről és agyafúrt cselvetésekről, amelyeknek helyszíne csakis a modern Közel-Kelet – ez a lőporos hordó – lehetett.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szellemharcosok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szellemharcosok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  560
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  510 gr
  ISBN:
  9786155631146
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2707481 / 1169869
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Szellemharcosok ebook, könyvet Szellemharcosok FB2, Download Szellemharcosok PDF , Download Szellemharcosok MOBI, Online Szellemharcosok könyvet, ingyenes letöltések Szellemharcosok IPhone, Online könyvet Szellemharcosok PDF, ingyenes Szellemharcosok DJVU, ingyenes letöltések Szellemharcosok TXT, letöltések Szellemharcosok RTF, Online Szellemharcosok FB2 , e-könyvet Szellemharcosok letöltések TXT, ingyenes Szellemharcosok letöltések könyvet, e-könyvet Szellemharcosok download MOBI, letöltések Szellemharcosok IPad, olvas Szellemharcosok MOBI, olvas Szellemharcosok DOC, ingyenes Szellemharcosok AWZ, Download e-könyvet Szellemharcosok iPad , ingyenes Szellemharcosok DJVU, Download Szellemharcosok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szellemharcosok DVD, olvas Szellemharcosok TXT, Book Szellemharcosok letöltések DJVU, Szellemharcosok letöltések könyvet ingyenes, Szellemharcosok letöltések könyvet pdf ingyenes, Szellemharcosok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szellemharcosok pdf ingyenes, Szellemharcosok letöltések könyvet epub ingyenes, Szellemharcosok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply