Szemben az árral letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Sok tehetséges és nagy tudású közgazdász hajlamos arra, hogy kutató munkájában egy vagy két szűk témakör vizsgálatára szorítkozzék. Mellár Tamásnak megvan nemcsak a tehetsége és tudása, de a bátorsága is ahhoz, hogy a közgazdaságtan nagy elméleti anyagát átfogó műben tekintse át. Miközben alaposan ismeri a modern közgazdaságtant és termékenyen alkalmazza annak eszköztárát, nyitva áll olyan gondolatok előtt, amelyek kiléptek a szakma fő áramlatából, sőt – amint azt a kötet címe is sugalmazza – kész szemben úszni az árral. A közgazdaságtan oktatóinak azt javasolnám: ajánlják hallgatóiknak Mellár könyvének alapos tanulmányozását, tanulják meg abból nem csak a tudásanyagot, hanem a kezdeményező készséget és a kritikus kiállást is.
Kornai János, professzor emeritus,
Harvard University és Budapesti Corvinus Egyetem

Mellár Tamás kitűnő könyve azoknak szól, akik nem kritizálni akarják a korábbi közgazdasági elméleteket, hanem értik, mitől működtek jól a maguk idejében, mivel járultak hozzá napjaink gazdasági fejlettségéhez, és arra kíváncsiak, miféle új gondolatokkal lehet ezeket javítani úgy, hogy a jövő gazdasági fejlődését is meg tudják alapozni.
Mérő László, egyetemi tanár, ELTE
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szemben az árral ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szemben az árral ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  332
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  486 gr
  ISBN:
  9789630596077
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2612346 / 1146112  TAGS:
  Online Szemben az árral ebook, könyvet Szemben az árral FB2, Download Szemben az árral PDF , Download Szemben az árral MOBI, Online Szemben az árral könyvet, ingyenes letöltések Szemben az árral IPhone, Online könyvet Szemben az árral PDF, ingyenes Szemben az árral DJVU, ingyenes letöltések Szemben az árral TXT, letöltések Szemben az árral RTF, Online Szemben az árral FB2 , e-könyvet Szemben az árral letöltések TXT, ingyenes Szemben az árral letöltések könyvet, e-könyvet Szemben az árral download MOBI, letöltések Szemben az árral IPad, olvas Szemben az árral MOBI, olvas Szemben az árral DOC, ingyenes Szemben az árral AWZ, Download e-könyvet Szemben az árral iPad , ingyenes Szemben az árral DJVU, Download Szemben az árral e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szemben az árral DVD, olvas Szemben az árral TXT, Book Szemben az árral letöltések DJVU, Szemben az árral letöltések könyvet ingyenes, Szemben az árral letöltések könyvet pdf ingyenes, Szemben az árral pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szemben az árral pdf ingyenes, Szemben az árral letöltések könyvet epub ingyenes, Szemben az árral ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply