Szemtől szemben az erőszakkal letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Felkészülés váratlan helyzetekre

Ez a könyv egyedülálló bevezetés az önvédelem összefüggéseibe. Ahhoz, hogy a teljeshez közelíthessünk egy önvédelmi képzést, hét elemmel kell foglalkoznunk. Egy olyan képzés, ami kihagyja valamelyiket ezek közül, sebezhetővé tesz.
Jogi és etikai vonatkozások. Az önvédelem tanulmányozásához meg kell ismerned a kapcsolódó jogi kérdéseket. A következmény börtönbüntetés is lehet. A jogi dolgokkal párhuzamosan mindenkinek fel kell derítenie a saját etikai korlátait. A legtöbb ember nem igazán tudja, hol is húzódik nála ez az etikai határ.
Az erőszak dinamikája. Az önvédelmi oktatás során meg kell tanítani, hogyan történnek a támadások. Fel kell tudnunk ismerni egy támadást, mielőtt megtörténik, és tudnunk kell, mivel állunk szemben.
Elkerülés. Meg kell tanulnunk, és be kell gyakorolnunk a nem küzdést. A tanulás részei a menekülés és kitérés, a szóbeli leszerelés valamint a tiszta ott sem vagyok elkerülés.
Ellentámadás. Ha nem vesszük észre az előjeleket, vagy nem tudjuk sikeresen elkerülni az összecsapást, szükségünk lesz egy maréknyi akcióra, amit reflexszerű szintig begyakorolunk, hogy fogadni tudjunk egy hirtelen, erőszakos támadást.
Kitörés a lefagyásból. A lefagyás szinte egyetemes egy váratlan támadásnál. Meg kell tanulnunk, hogyan ismerjük fel, és törjünk ki belőle.
Maga a harc. A legtöbb harcművészeti és önvédelmi oktató a harcra összpontosítja az idejét. Mindössze arra van szükség, hogy ez összhangban legyen a világban előforduló erőszakkal.
A következmények. Az erőszaknak, függetlenül attól, hogy mennyire indokolt, lehetnek jogi, pszichológiai és orvosi hatásai. Az előzetes felkészülés nagyon fontos.

Rory Miller őrmester 1981 óta tanulmányozza a harcművészeteket. Veterán nevelőtiszt és sikeres író. A kényszerítő intézkedések alkalmazásának szabályairól valamint a döntéshozatalról, a rendőrségi védelmi taktikákról tanít, küzdelmi szimulációkat vezet, és ő oktatja ügynökségének taktikai korrekciós csapatát. 2008-ban és 2009-ben a biztonságos börtönök fenntartását oktatta Irakban.
Az oregoni Portland közelében lakik.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szemtől szemben az erőszakkal ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szemtől szemben az erőszakkal ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  240
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  280 gr
  ISBN:
  9789639219892
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2493596 / 1112909
  Fordító:


  TAGS:
  Online Szemtől szemben az erőszakkal ebook, könyvet Szemtől szemben az erőszakkal FB2, Download Szemtől szemben az erőszakkal PDF , Download Szemtől szemben az erőszakkal MOBI, Online Szemtől szemben az erőszakkal könyvet, ingyenes letöltések Szemtől szemben az erőszakkal IPhone, Online könyvet Szemtől szemben az erőszakkal PDF, ingyenes Szemtől szemben az erőszakkal DJVU, ingyenes letöltések Szemtől szemben az erőszakkal TXT, letöltések Szemtől szemben az erőszakkal RTF, Online Szemtől szemben az erőszakkal FB2 , e-könyvet Szemtől szemben az erőszakkal letöltések TXT, ingyenes Szemtől szemben az erőszakkal letöltések könyvet, e-könyvet Szemtől szemben az erőszakkal download MOBI, letöltések Szemtől szemben az erőszakkal IPad, olvas Szemtől szemben az erőszakkal MOBI, olvas Szemtől szemben az erőszakkal DOC, ingyenes Szemtől szemben az erőszakkal AWZ, Download e-könyvet Szemtől szemben az erőszakkal iPad , ingyenes Szemtől szemben az erőszakkal DJVU, Download Szemtől szemben az erőszakkal e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szemtől szemben az erőszakkal DVD, olvas Szemtől szemben az erőszakkal TXT, Book Szemtől szemben az erőszakkal letöltések DJVU, Szemtől szemben az erőszakkal letöltések könyvet ingyenes, Szemtől szemben az erőszakkal letöltések könyvet pdf ingyenes, Szemtől szemben az erőszakkal pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szemtől szemben az erőszakkal pdf ingyenes, Szemtől szemben az erőszakkal letöltések könyvet epub ingyenes, Szemtől szemben az erőszakkal ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply