Szent Háromság egy Isten dicsőségére… letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Jelen kötet a szlovákiai Kisalföld Szentháromság-kultuszát vizsgálja, elsődlegesen a szakrális kisemlékek tükrében. A fő cél ezek maradéktalan számbavétele volt, miközben kiegészítő anyagként bekerültek a kötetben a Szentháromság tiszteletével kapcsolatos egyéb adalékok is (patrocíniumok, a kápolna- és templombelsők Szentháromság-ábrázolásai, a Szentháromság a magán – és a közösségi áhítatban stb.). A kötet első része leíró és részben elemző jellegű, az egyes Szentháromság-ábrázolások ikonográfiai gyökereivel éppúgy foglalkozik, mint azok elterjedési körével. A második rész az adattár, amely alapvető en a Fórum Kisebbségkutató Intézet komáromi Etnológiai Központjában található Szakrális Kisemlék Archívum adatbázisán alapszik, és a szakrális kisemlékek technikai leírásait, adatait tartalmazza. A kapcsolódó kultusz és folklóranyag viszont a könyv első részébe került, így egy-egy objektum teljes megismeréséhez jó szolgálatot tehet a helynévmutató.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szent Háromság egy Isten dicsőségére… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szent Háromság egy Isten dicsőségére… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  214
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  809 gr
  ISBN:
  9788089249855
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2691654 / 1161797
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Szent Háromság egy Isten dicsőségére… ebook, könyvet Szent Háromság egy Isten dicsőségére… FB2, Download Szent Háromság egy Isten dicsőségére… PDF , Download Szent Háromság egy Isten dicsőségére… MOBI, Online Szent Háromság egy Isten dicsőségére… könyvet, ingyenes letöltések Szent Háromság egy Isten dicsőségére… IPhone, Online könyvet Szent Háromság egy Isten dicsőségére… PDF, ingyenes Szent Háromság egy Isten dicsőségére… DJVU, ingyenes letöltések Szent Háromság egy Isten dicsőségére… TXT, letöltések Szent Háromság egy Isten dicsőségére… RTF, Online Szent Háromság egy Isten dicsőségére… FB2 , e-könyvet Szent Háromság egy Isten dicsőségére… letöltések TXT, ingyenes Szent Háromság egy Isten dicsőségére… letöltések könyvet, e-könyvet Szent Háromság egy Isten dicsőségére… download MOBI, letöltések Szent Háromság egy Isten dicsőségére… IPad, olvas Szent Háromság egy Isten dicsőségére… MOBI, olvas Szent Háromság egy Isten dicsőségére… DOC, ingyenes Szent Háromság egy Isten dicsőségére… AWZ, Download e-könyvet Szent Háromság egy Isten dicsőségére… iPad , ingyenes Szent Háromság egy Isten dicsőségére… DJVU, Download Szent Háromság egy Isten dicsőségére… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szent Háromság egy Isten dicsőségére… DVD, olvas Szent Háromság egy Isten dicsőségére… TXT, Book Szent Háromság egy Isten dicsőségére… letöltések DJVU, Szent Háromság egy Isten dicsőségére… letöltések könyvet ingyenes, Szent Háromság egy Isten dicsőségére… letöltések könyvet pdf ingyenes, Szent Háromság egy Isten dicsőségére… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szent Háromság egy Isten dicsőségére… pdf ingyenes, Szent Háromság egy Isten dicsőségére… letöltések könyvet epub ingyenes, Szent Háromság egy Isten dicsőségére… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply