Szerelmeskönyv letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mióta vagy egyedül? Néhány napja? Vagy hetek, hónapok, évek óta? Esetleg párkapcsolatban, sőt családban élsz, mégis magányosnak érzed magad? Néha egyenesen úgy véled, hogy alkalmatlan vagy egy normális kapcsolatra? Ha te is nézted már vágyakozva a boldogan összebújó, kézen fogva sétáló párokat, akkor ez a könyv neked való. Ha te is gondoltál már arra, milyen jó lenne szerelmesen, játékosan, jókedvűen élni, akkor most megtaláltad az odavezető utat. Ha most picit gyorsabban ver a szíved, libabőrös lett a karod, és jóleső izgalom vett rajtad erőt, akkor igen, jól érzed: a könyv megszólított, és az útitársad akar lenni abban, hogy szerelmes életet teremts magadnak!

Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta közel harminc év tapasztalatát adja át neked ebben a napi lépésekre lebontott, gyakorlati útmutatóban. A Szerelmeskönyvben 365 írást találsz. Ha mindennap elolvasol egyet, valamint megválaszolod a naplódban a gyógyító kérdést, és napközben gyakran elismétled a szerelemteremtő mantrát, fokozatosan beleszeretsz önmagadba és az életedbe. Meglévő kapcsolataid harmonikusabbá válnak, és rád talál a szerelem, akár kapcsolatban, akár egyedül vagy. És nem csak a párkapcsolatokról van szó: a könyv valójában abban támogat, hogy életed összes területét áthassa az elégedettség és az öröm.

Próbáld ki itt és most! Egy pillanatra hunyd be a szemed, vegyél egy mély lélegzetet, és pörgesd végig a könyv lapjait. Majd nyisd ki valahol, és olvasd el, amit azon az oldalon találsz. Aztán csak figyeld az érzéseidet. Ha tetszik, amit érzel, vidd haza a könyvet, és engedd, hogy általa ragyogó, energikus, jókedvű emberré válj, aki ellenállhatatlan vonzerőt gyakorol a környezetére.

Hogy többé se testben, se lélekben ne légy egyedül.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szerelmeskönyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szerelmeskönyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  400
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  512 gr
  ISBN:
  9786150003214
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2710559 / 1171796  TAGS:
  Online Szerelmeskönyv ebook, könyvet Szerelmeskönyv FB2, Download Szerelmeskönyv PDF , Download Szerelmeskönyv MOBI, Online Szerelmeskönyv könyvet, ingyenes letöltések Szerelmeskönyv IPhone, Online könyvet Szerelmeskönyv PDF, ingyenes Szerelmeskönyv DJVU, ingyenes letöltések Szerelmeskönyv TXT, letöltések Szerelmeskönyv RTF, Online Szerelmeskönyv FB2 , e-könyvet Szerelmeskönyv letöltések TXT, ingyenes Szerelmeskönyv letöltések könyvet, e-könyvet Szerelmeskönyv download MOBI, letöltések Szerelmeskönyv IPad, olvas Szerelmeskönyv MOBI, olvas Szerelmeskönyv DOC, ingyenes Szerelmeskönyv AWZ, Download e-könyvet Szerelmeskönyv iPad , ingyenes Szerelmeskönyv DJVU, Download Szerelmeskönyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szerelmeskönyv DVD, olvas Szerelmeskönyv TXT, Book Szerelmeskönyv letöltések DJVU, Szerelmeskönyv letöltések könyvet ingyenes, Szerelmeskönyv letöltések könyvet pdf ingyenes, Szerelmeskönyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szerelmeskönyv pdf ingyenes, Szerelmeskönyv letöltések könyvet epub ingyenes, Szerelmeskönyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply