Szeretve-elhagyva letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az ötvenes éveit taposó szerző első verseskötetével jelentkezik. Versei az örök témáról, a szerelemről szólnak. Rövidek, egyszerűek, ugyanakkor érzelmesek és romantikusak. Érintés A halál-fájáson tolsz át, mikor ölelsz, Mert szerelmedet adod súgva-suttogva, Karomba borulva. Fejem lábaid közé hajtom És az élvezet sóhaját hallom, Bármily távol vagy most, Érintésedre vágyom. Ezt a kötetet minden bizonnyal sokan tartják majd vonzónak, találnak benne vigaszt elhagyott-szerető lelkiállapotukban. Sok ember talán ezen keresztül ébred rá a versek gyógyító hatalmára, megízleli az irodalom valódi lényegét. A szerelmes vers, ha bánat járja is át, jóleső megnyugvást ad a sebzett lelkekenek, azoknak is, akik nem szoktak egyébként a könyvtárak polcain költők művei után kutatni, és azoknak is, akik értik-szeretik a költészetet. A kötet borítóján szereplő női test, a kecses-nőies mozdulat, lebegés – szárnyalás, tánc, és védelem az ernyő szimbólumában, napsütés-ragyogás, lendület, a földtől való elrugaszkodás, és tudva, hogy elkövetkezik a visszazuhanás is, de a pillanatban ott az örökkévalóság, nem baj, ha vége, de most itt van, kézzelfogható a boldogság vagy a szakítást követő bánat. Extázis és nyugalom, fény és árnyék, színes színtelenség, aranyló homály, mozgalmas megállás, az ellentétek jelenlétében a teljesség maga mutatkozik meg. Minden mindennel összefügg, semmi sem véletlen: a borító és a kötet tartalma is ezeket az értékeket hordozza elkerülhetetlenül. [vmn]A Könyv Magyarul!


Letöltések Szeretve-elhagyva ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szeretve-elhagyva ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2434160 / 8108858
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Szeretve-elhagyva ebook, könyvet Szeretve-elhagyva FB2, Download Szeretve-elhagyva PDF , Download Szeretve-elhagyva MOBI, Online Szeretve-elhagyva könyvet, ingyenes letöltések Szeretve-elhagyva IPhone, Online könyvet Szeretve-elhagyva PDF, ingyenes Szeretve-elhagyva DJVU, ingyenes letöltések Szeretve-elhagyva TXT, letöltések Szeretve-elhagyva RTF, Online Szeretve-elhagyva FB2 , e-könyvet Szeretve-elhagyva letöltések TXT, ingyenes Szeretve-elhagyva letöltések könyvet, e-könyvet Szeretve-elhagyva download MOBI, letöltések Szeretve-elhagyva IPad, olvas Szeretve-elhagyva MOBI, olvas Szeretve-elhagyva DOC, ingyenes Szeretve-elhagyva AWZ, Download e-könyvet Szeretve-elhagyva iPad , ingyenes Szeretve-elhagyva DJVU, Download Szeretve-elhagyva e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szeretve-elhagyva DVD, olvas Szeretve-elhagyva TXT, Book Szeretve-elhagyva letöltések DJVU, Szeretve-elhagyva letöltések könyvet ingyenes, Szeretve-elhagyva letöltések könyvet pdf ingyenes, Szeretve-elhagyva pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szeretve-elhagyva pdf ingyenes, Szeretve-elhagyva letöltések könyvet epub ingyenes, Szeretve-elhagyva ePub könyvet letöltések ingyenes.