Szerezd vissza éleslátásodat letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Látásjavítás könnyen és hatékonyan – gyorsan mutatkozó eredményekLeo Angart, a módszer megalkotója üzleti tanácsadó, szerző és tréningvezető. Huszonöt éven át ő is szemüveges volt, így személyes tapasztalatait osztja meg velünk, s immár több mint tizenöt esztendeje annak, hogy nem hord szemüveget.Miben különbözik ez a módszer az eddig ismert látásjavító programoktól? A bemutatott eljárás sokkal átfogóbb, mint az eddig ismert, természetes látásjavító módszerek, mert a pszichikai területeket is magában foglalja, ezáltal a szemeddel kapcsolatos gondok fizikai és lelki okaira is fényt deríthetsz. Miért fontos ez? Mert tudományos kutatások bizonyítják, hogy a tökéletes látás feltételei 90%-ban pszichikai eredetűek. A szerző megközelítésmódja nagyon specifikus és személyre szóló, ezért kifejezetten a te látásproblémád mértékére szabott gyakorlatokat tudsz összeválogatni a kötetből. A könyv egyszerű látásvizsgálatainak elvégzésével magad is ellenőrizheted a látásod szintjét, és folyamatosan figyelemmel követheted a fejlődésedet. Leo Angart látástréning módszere az alábbi esetekben eredményes:Rövidlátás: a távolra látás képességének csökkenéseSzemtengelyferdülés: egyenetlen feszültségmintázatok a szaruhártyánIdőskori távollátás: amikor olvasószemüvegre van szükségSzemkoordináció: amikor a szemek közelebbre vagy távolabbra fókuszálnak annál a tárgynál, amelyre a figyelem irányulAnsiometropia: amikor a két szem látóképessége különböző mértékűAmblyopia (,,lusta szem" néven is ismeretes): olyan látásprobléma, amelynél az agy kikapcsolja az egyik szemből beérkező információkatKancsalság: amikor az egyik szem kifelé vagy befelé kancsalítGyőződj meg róla, hogy a te szemed is lehet tökéletesen egészséges!Próbáld ki a világsikerű Látástréning-programot! Leo Angart 1996 óta tartja látástréning-tanfolyamait szerte a világon. A csoportfoglalkozásokkal és az ott szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos részletekért látogass el a következő honlapra: www.vision-training.com ,,Nincsenek ínyemre a hosszú távú projektek. Szeretem azt érezni, hogy már húsz perc – vagy még rövidebb idő – alatt előrelépést érek el, másként elveszítem az érdeklődésemet. Nem várom persze, hogy egyetlen gyakorlat elvégzése után tökéletes legyen a látásom, de azt igenis érzékelni akarom, hogy fejlődök, és nem csupán képzelem, hogy valami történik. Tehát az általam oktatott módszer gyorsan és látványosan működik."Leo AngartA Könyv Magyarul!


Letöltések Szerezd vissza éleslátásodat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szerezd vissza éleslátásodat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789635295920
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2696466 / 8128636
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Szerezd vissza éleslátásodat ebook, könyvet Szerezd vissza éleslátásodat FB2, Download Szerezd vissza éleslátásodat PDF , Download Szerezd vissza éleslátásodat MOBI, Online Szerezd vissza éleslátásodat könyvet, ingyenes letöltések Szerezd vissza éleslátásodat IPhone, Online könyvet Szerezd vissza éleslátásodat PDF, ingyenes Szerezd vissza éleslátásodat DJVU, ingyenes letöltések Szerezd vissza éleslátásodat TXT, letöltések Szerezd vissza éleslátásodat RTF, Online Szerezd vissza éleslátásodat FB2 , e-könyvet Szerezd vissza éleslátásodat letöltések TXT, ingyenes Szerezd vissza éleslátásodat letöltések könyvet, e-könyvet Szerezd vissza éleslátásodat download MOBI, letöltések Szerezd vissza éleslátásodat IPad, olvas Szerezd vissza éleslátásodat MOBI, olvas Szerezd vissza éleslátásodat DOC, ingyenes Szerezd vissza éleslátásodat AWZ, Download e-könyvet Szerezd vissza éleslátásodat iPad , ingyenes Szerezd vissza éleslátásodat DJVU, Download Szerezd vissza éleslátásodat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szerezd vissza éleslátásodat DVD, olvas Szerezd vissza éleslátásodat TXT, Book Szerezd vissza éleslátásodat letöltések DJVU, Szerezd vissza éleslátásodat letöltések könyvet ingyenes, Szerezd vissza éleslátásodat letöltések könyvet pdf ingyenes, Szerezd vissza éleslátásodat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szerezd vissza éleslátásodat pdf ingyenes, Szerezd vissza éleslátásodat letöltések könyvet epub ingyenes, Szerezd vissza éleslátásodat ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply