Szerződések tára – Az új Ptk. alapján letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez az új Polgári Törvénykönyv alapján összeállított, több mint 120 szerződésmintát felvonultató kötet 2014. március 15. után iránytű lehet az okiratszerkesztésben. Az új polgári jogi kódex ugyanis helyenként alapjaiban változtatta meg a szerződések szabályozási rendszerét, valamint a magyar jogban eddig nem létező jogintézményeket vezetett be. Így a megszokott módszerek és szerződési sémák már nem minden esetben alkalmazhatók.

A mintatár fejezetenként rövid és közérthető áttekintést nyújt az adott szerződéstípus jogszabályi hátteréről, elsősorban az új tudnivalókra koncentrálva. A jogszabályi háttérről szóló magyarázatokat a jegyzetekkel ellátott szerződésminták követik. Elsőként szerepel az adásvételi szerződés és annak különös nemei, altípusai. Önálló fejezetet kapnak a vállalkozási, a fuvarozási, a szállítmányozási, a megbízási, a bizományi, a közvetítői, a használati, a hitel- és számlaszerződések. Nem hiányozhatnak a sorból a biztosítéki és zálogszerződések, az engedményezés, a jogátruházás, a tartozásátvállalás, a szerződésátruházás okiratmintái sem. A záró fejezetek a társasági jog területén, illetőleg a magánszemélyek között jellemző (ajándékozási, tartási, életjáradéki, öröklési) szerződéseket dolgozzák fel.

A jogászok, a jogi végzettség nélküli üzletemberek, vállalkozók számára és a magánemberként szerződéseket kötők részére egyaránt hasznos segédeszköz ez a mintatár. A szerzők kilenc ügyvéd, három kúriai tanácselnök és egy kúriai tanácsjegyző gyakorló jogalkalmazóként azt vallják, hogy a megfelelően előkészített és pontosan megszövegezett, jó szerződéssel megelőzhetők a későbbi jogviták. Ehhez hasznos és nélkülözhetetlen munkaeszköz ez az összeállítás.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szerződések tára – Az új Ptk. alapján ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szerződések tára – Az új Ptk. alapján ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  762
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT KARTONÁLT VÉDŐBORÍTÓVAL
  Súly:
  1200 gr
  ISBN:
  9789632582221
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2489949 / 1110718
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Szerződések tára – Az új Ptk. alapján ebook, könyvet Szerződések tára – Az új Ptk. alapján FB2, Download Szerződések tára – Az új Ptk. alapján PDF , Download Szerződések tára – Az új Ptk. alapján MOBI, Online Szerződések tára – Az új Ptk. alapján könyvet, ingyenes letöltések Szerződések tára – Az új Ptk. alapján IPhone, Online könyvet Szerződések tára – Az új Ptk. alapján PDF, ingyenes Szerződések tára – Az új Ptk. alapján DJVU, ingyenes letöltések Szerződések tára – Az új Ptk. alapján TXT, letöltések Szerződések tára – Az új Ptk. alapján RTF, Online Szerződések tára – Az új Ptk. alapján FB2 , e-könyvet Szerződések tára – Az új Ptk. alapján letöltések TXT, ingyenes Szerződések tára – Az új Ptk. alapján letöltések könyvet, e-könyvet Szerződések tára – Az új Ptk. alapján download MOBI, letöltések Szerződések tára – Az új Ptk. alapján IPad, olvas Szerződések tára – Az új Ptk. alapján MOBI, olvas Szerződések tára – Az új Ptk. alapján DOC, ingyenes Szerződések tára – Az új Ptk. alapján AWZ, Download e-könyvet Szerződések tára – Az új Ptk. alapján iPad , ingyenes Szerződések tára – Az új Ptk. alapján DJVU, Download Szerződések tára – Az új Ptk. alapján e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szerződések tára – Az új Ptk. alapján DVD, olvas Szerződések tára – Az új Ptk. alapján TXT, Book Szerződések tára – Az új Ptk. alapján letöltések DJVU, Szerződések tára – Az új Ptk. alapján letöltések könyvet ingyenes, Szerződések tára – Az új Ptk. alapján letöltések könyvet pdf ingyenes, Szerződések tára – Az új Ptk. alapján pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szerződések tára – Az új Ptk. alapján pdf ingyenes, Szerződések tára – Az új Ptk. alapján letöltések könyvet epub ingyenes, Szerződések tára – Az új Ptk. alapján ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply