Szex és lájk és közösségi média letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Üdvözöljük a digitális bennszülöttek világában, ahol az önbecsülés a kapott lájkok számától függ, ahol ,,ártatlan" csemetéink szexfotókat és -videókat küldözgetnek egymásnak, és ahol a házibulikon nem csak a piába kóstolnak bele. Ebben az új korszakban a személyes találkozásokat felváltották az online randik, amelyeken a tinédzserek minden gátlást levetkőznek, miközben nem akarják vagy nem tudják felmérni szavaik és tetteik cseppet sem virtuális következményeit.
A mai tizenévesek az első olyan generáció, amelyik online küzdi végig a különben sem problémamentes kamaszkort. Az internet, a közösségi média és az ingyenes pornó drámai változásokat okozott a fiatalok kommunikációjában és a szexualitásról való gondolkodásukban. Mi, szülők, akik számára a digitális világ többnyire feltérképezetlen vidék, csak kapkodjuk a fejünket: mit tehetünk, hogy gyermekünk fizikai és lelki sérülések nélkül élje túl ezt a rázós időszakot?
A Szex és lájk és közösségi média című hiánypótló kötet olvasmányosan, az életből vett példákkal és rengeteg empátiával mutatja be, mi zajlik kamasz gyerekünk szobájában és lelkében. Honnan tudhatjuk, hogy valóban boldog? Miképp beszéljünk vele a szexről és a párkapcsolatokról? Hogyan taníthatjuk meg hatékonyan védekezni az új, számunkra is ismeretlen kihívásokkal szemben? A kötet nemcsak a szülőknek, de a tizenéveseknek is hasznos tanácsokkal szolgál: hogyan tehető biztonságosabbá a randizás, a fesztiválozás vagy a külföldi utazás?
A szerzők, akik maguk is gyakorló szülők, évek óta dolgoznak fiatalokkal, és tapasztalataik azt bizonyítják, hogy a tiltás csak hazudozást és titkolózást szül. Tippjeik, tanácsaik ezért abban segítenek, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz gyermekünkkel, és őszinte, józan beszélgetéseket folytathassunk. Hiszen egy állandóan változó világban nincs nagyobb kincs a bizalomnál!

ALLISON HAVEY és DEANA PUCCIO 2012-ben közösen hozták létre a RAP Projectet, amelynek keretében folyamatosan járják az Egyesült Királyság iskoláit, és előadásokat tartanak az online és offline biztonság égető kérdéseiről. Allison Havey újságíróként és televíziós producerként szexuális bűncselekményekkel foglalkozott a világ számos országában, Deana Puccio pedig szexuális bűncselekményekre specializálódott ügyészként dolgozott Brooklynban. Mindkettőjüknek tinédzserkorú gyerekeik vannak, Londonban élnek családjukkal.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szex és lájk és közösségi média ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szex és lájk és közösségi média ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  273
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9786155715877
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2709191 / 1170775
  Series:


  TAGS:
  Online Szex és lájk és közösségi média ebook, könyvet Szex és lájk és közösségi média FB2, Download Szex és lájk és közösségi média PDF , Download Szex és lájk és közösségi média MOBI, Online Szex és lájk és közösségi média könyvet, ingyenes letöltések Szex és lájk és közösségi média IPhone, Online könyvet Szex és lájk és közösségi média PDF, ingyenes Szex és lájk és közösségi média DJVU, ingyenes letöltések Szex és lájk és közösségi média TXT, letöltések Szex és lájk és közösségi média RTF, Online Szex és lájk és közösségi média FB2 , e-könyvet Szex és lájk és közösségi média letöltések TXT, ingyenes Szex és lájk és közösségi média letöltések könyvet, e-könyvet Szex és lájk és közösségi média download MOBI, letöltések Szex és lájk és közösségi média IPad, olvas Szex és lájk és közösségi média MOBI, olvas Szex és lájk és közösségi média DOC, ingyenes Szex és lájk és közösségi média AWZ, Download e-könyvet Szex és lájk és közösségi média iPad , ingyenes Szex és lájk és közösségi média DJVU, Download Szex és lájk és közösségi média e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szex és lájk és közösségi média DVD, olvas Szex és lájk és közösségi média TXT, Book Szex és lájk és közösségi média letöltések DJVU, Szex és lájk és közösségi média letöltések könyvet ingyenes, Szex és lájk és közösségi média letöltések könyvet pdf ingyenes, Szex és lájk és közösségi média pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szex és lájk és közösségi média pdf ingyenes, Szex és lájk és közösségi média letöltések könyvet epub ingyenes, Szex és lájk és közösségi média ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply