Szex és Pest letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Pesten nincs titok, csak megvett üzletek vannak. Előre kitalált és gerjesztett bulik söpörnek végig az utcákon, mielőtt elárasztanák az országot.
Kalandra éhesen tipeg a pesti éjszakában három pletykás nő. Nem ők tehetnek róla, hogy folyvást stricikbe, strómanokba és ügynökökbe, politikusokba és táskacipelőikbe, gengszterekbe és fegyverhordozóikba botlanak. De feltalálják magukat: finom italokra, puha ágyakra és izmos testekre vadásznak.

Vica a nyilvánosság erejében hisz, hogyisne: a reklámból él. Mégsem interjút szokott kérni a befolyásos férfiaktól, akik persze rögtön a blúza alatt matatnak, s az áru minőségét vizslatják. Ha a kiválasztott bekapta a horgot, Vica tervet kovácsol, bizonyítékot gyűjt.

Ildikó, a fotóriporter nem tehet róla, hogy ebben a világban a szex a hatalom, s neki bőven jutott a természetes hatalomgyakorlás eszközeiből.

Piroska napközben határozott üzletasszony. Jól tudja, a pénznél csak egy nagyobb úr van Pesten – a még több pénz.

Kármán Irén regényében három barátnő csacsog, fecseg, tipeg. De nem csak kibeszélik a pesti pasikat. A VIP-lányok néha bizony belehasítanak az éjszakába, nem félnek megszédülni, táncra perdülni, idegenekkel ágyba bújni. Na jó, egy kicsit azért félnek…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szex és Pest ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szex és Pest ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  208
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  230 gr
  ISBN:
  9789630810951
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2218302 / 1074355  TAGS:
  Online Szex és Pest ebook, könyvet Szex és Pest FB2, Download Szex és Pest PDF , Download Szex és Pest MOBI, Online Szex és Pest könyvet, ingyenes letöltések Szex és Pest IPhone, Online könyvet Szex és Pest PDF, ingyenes Szex és Pest DJVU, ingyenes letöltések Szex és Pest TXT, letöltések Szex és Pest RTF, Online Szex és Pest FB2 , e-könyvet Szex és Pest letöltések TXT, ingyenes Szex és Pest letöltések könyvet, e-könyvet Szex és Pest download MOBI, letöltések Szex és Pest IPad, olvas Szex és Pest MOBI, olvas Szex és Pest DOC, ingyenes Szex és Pest AWZ, Download e-könyvet Szex és Pest iPad , ingyenes Szex és Pest DJVU, Download Szex és Pest e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szex és Pest DVD, olvas Szex és Pest TXT, Book Szex és Pest letöltések DJVU, Szex és Pest letöltések könyvet ingyenes, Szex és Pest letöltések könyvet pdf ingyenes, Szex és Pest pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szex és Pest pdf ingyenes, Szex és Pest letöltések könyvet epub ingyenes, Szex és Pest ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply