Szex és titok – Keribredso tudja… letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Átlagos budapesti exszingli vagyok, átlagon felüli álmokkal és optimizmussal. Vidékről jöttem és rendelkeztem minden ezzel járó komplexussal is. Dolgoztam sokat és pasiztam keveset, de ez fordítva is igaz volt.
A férfiakat mindig megoldandó feladatként kezeltem. Meg akartam őket menteni önmaguktól, ebbe én buktam bele, és gyakran őket is elvesztettem. Volt, hogy sírtam, volt, hogy üvöltöttem. Sértve éreztem magam és nem értettem, miért nem jön az IGAZI? Ebből a rengeteg élménnyel teli tapasztalatból született meg ez a regény." A könyv nem receptet, hanem reményt ad, azzal az egyértelmű üzenettel, hogy: Neked is sikerülhet!
Könyvében a párkeresés pozitív módszerével találkozunk, humoros, vagány stílusban előadva – mintha csak a Szex és New York sorozatból lépett volna elő.
Szöllősi Györgyi Shakti itthon az egyetlen női légecset festő, motorokat, bukósisakokat és vásznakat fest. Közismert alkalmazója és oktatója a Vonzás Törvényének (a Shakti felvett név, jelentése: kreatív nő). Női magazin rovatszerkesztője, férfiak és nők kapcsolatáról ír humoros, fanyar stílusban, olvasói már rajongói klubot alkotnak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szex és titok – Keribredso tudja… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szex és titok – Keribredso tudja… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  256
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  280 gr
  ISBN:
  9789639711570
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2210978 / 1067189  TAGS:
  Online Szex és titok – Keribredso tudja… ebook, könyvet Szex és titok – Keribredso tudja… FB2, Download Szex és titok – Keribredso tudja… PDF , Download Szex és titok – Keribredso tudja… MOBI, Online Szex és titok – Keribredso tudja… könyvet, ingyenes letöltések Szex és titok – Keribredso tudja… IPhone, Online könyvet Szex és titok – Keribredso tudja… PDF, ingyenes Szex és titok – Keribredso tudja… DJVU, ingyenes letöltések Szex és titok – Keribredso tudja… TXT, letöltések Szex és titok – Keribredso tudja… RTF, Online Szex és titok – Keribredso tudja… FB2 , e-könyvet Szex és titok – Keribredso tudja… letöltések TXT, ingyenes Szex és titok – Keribredso tudja… letöltések könyvet, e-könyvet Szex és titok – Keribredso tudja… download MOBI, letöltések Szex és titok – Keribredso tudja… IPad, olvas Szex és titok – Keribredso tudja… MOBI, olvas Szex és titok – Keribredso tudja… DOC, ingyenes Szex és titok – Keribredso tudja… AWZ, Download e-könyvet Szex és titok – Keribredso tudja… iPad , ingyenes Szex és titok – Keribredso tudja… DJVU, Download Szex és titok – Keribredso tudja… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szex és titok – Keribredso tudja… DVD, olvas Szex és titok – Keribredso tudja… TXT, Book Szex és titok – Keribredso tudja… letöltések DJVU, Szex és titok – Keribredso tudja… letöltések könyvet ingyenes, Szex és titok – Keribredso tudja… letöltések könyvet pdf ingyenes, Szex és titok – Keribredso tudja… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szex és titok – Keribredso tudja… pdf ingyenes, Szex és titok – Keribredso tudja… letöltések könyvet epub ingyenes, Szex és titok – Keribredso tudja… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply