Szexofon letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a könyv egy nőről és egy férfiről szól.
Akik utaznak, beszélgetnek és sokat nevetnek.
Hogy ez eddig eléggé snassz?
Ha hallanánk, hogy miről beszélgetnek, lehet, hogy elakadna a lélegzetünk.
Merthogy a téma a szex. És annak mindenféle válfaja. Amit próbáltunk, amiről hallottunk. Amiről nem is hallottunk. És amit soha nem is próbálnánk.
De mint minden jó beszélgetés, ez is olyan, mint egy egzotikus koktél.
Végy egy jókora adag erotikát. Adj hozzá humort. Keverd némi kalandos utazással, gyönyörű helyszínekkel. Csöpögtess bele érdekességeket, meglepő és izgalmas ötleteket, gondolatokat. Adj hozzá egy leheletnyi romantikát. Bolondítsd meg egy kevés filozófiával. Lassan, de bőven adagolj hozzá bujaságot. Keverj bele némi merész szókimondást. És nem árt, ha van benne emberi tapasztalat, vágyódás, remek ízek és illatok, és egy sor olyan érzéki gyönyörűség, ami megbizserget testet, lelket, elmét. Aztán már csak a titkok hiányoznak – ezekből is tölthetsz bőven.
Kicsit olyan, mint egy kémtörténet?
Végül is…
Olyan zugokba leshetünk be, ahova korábban nem sokaknak volt bepillantása. S miközben az ember elpirul, jókat nevet, vagy épp szörnyülködik, kéretik nem elfelejteni:
Rázva, nem keverve.
És hogy miért Szexofon?
Az titok.
Ahhoz el kell olvasni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szexofon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szexofon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  376
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  382 gr
  ISBN:
  9789631273526
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2700410 / 1166703  TAGS:
  Online Szexofon ebook, könyvet Szexofon FB2, Download Szexofon PDF , Download Szexofon MOBI, Online Szexofon könyvet, ingyenes letöltések Szexofon IPhone, Online könyvet Szexofon PDF, ingyenes Szexofon DJVU, ingyenes letöltések Szexofon TXT, letöltések Szexofon RTF, Online Szexofon FB2 , e-könyvet Szexofon letöltések TXT, ingyenes Szexofon letöltések könyvet, e-könyvet Szexofon download MOBI, letöltések Szexofon IPad, olvas Szexofon MOBI, olvas Szexofon DOC, ingyenes Szexofon AWZ, Download e-könyvet Szexofon iPad , ingyenes Szexofon DJVU, Download Szexofon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szexofon DVD, olvas Szexofon TXT, Book Szexofon letöltések DJVU, Szexofon letöltések könyvet ingyenes, Szexofon letöltések könyvet pdf ingyenes, Szexofon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szexofon pdf ingyenes, Szexofon letöltések könyvet epub ingyenes, Szexofon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply