Szigorúan titkos letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


E könyvben a Medgyessy Péter miniszterelnök titkosszolgálati múltját feltáró parlamenti bizottság munkájával, valamint a vizsgálat manipulációival ismerkedhet meg az olvasó Kiszely Gábor, a híres sikerkönyvíró és állambiztonság-szakértő közreműködésével.”Különös könyv ez, egy különös országban. Mindent elsöprő bestseller lehetne, ahol tíz- és tízezrek kíváncsiak a kormányfő előéletére, a diktatúra belső működésére, az ismeretlen és félelmetes múltra, azaz életük részére. De sokan, nagyon sokan vannak olyanok, akiket már nem érdekel a diktatúra belső működése, az ismeretlen és félelmetes múlt, életük egy része. Jól érzékelhető, hogy ez a megosztottság szorosan kapcsolódik az áprilisi választásokhoz, hiszen a végeredmény eddig soha nem tapasztalt kiélezett küzdelem után, minimális különbséggel alakult ki. S nyilvánvaló, hogy a győztesek örülnek, foggal-körömmel védelmezik győzelmüket, a vesztesek pedig elkeseredettek. s akkor, ebben a felfokozott állapotban, már-már frusztrált közegben a morális kérdések devalválódnak, háttérbe szorulnak. Ezt a megdöbbentő ellentmondást szeretné ez a könyv egy kissé oldani.Az érzékelhető nézetkülönbségek ellenére azonban legalább az alapkérdéseket, az ok-okozati viszonyokat kellene tisztázni, ezeket nem szabadna napi politikai érdekek miatt felcserélni, netán szándékosan összekeverni. Ha a jelenlegi miniszterelnök nem lett volna szigorúan titkos rendőrtiszt az elnyomó diktatúrában, akkor nem alakult volna meg az ezt vizsgáló parlamenti bizottság, és természetesen ez a könyv se készült volna el. De a Magyar Szocialista Párt a demokrácia tizenkettedik évében az állambiztonság szigorúan titkos tisztjét jelölte miniszterelnöki posztra. Sem a jelölt, sem az őt jelölők nem gondolták végig, hogy milyen
következményekkel jár mindez. Most itt tartunk.”A Könyv Magyarul!


Letöltések Szigorúan titkos ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szigorúan titkos ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  184
  Borító:
  FŰZVE
  ISBN:
  9639484024
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:
  2113337 / 1119633
 • Megosztás

  Olvastam

  TAGS:
  Online Szigorúan titkos ebook, könyvet Szigorúan titkos FB2, Download Szigorúan titkos PDF , Download Szigorúan titkos MOBI, Online Szigorúan titkos könyvet, ingyenes letöltések Szigorúan titkos IPhone, Online könyvet Szigorúan titkos PDF, ingyenes Szigorúan titkos DJVU, ingyenes letöltések Szigorúan titkos TXT, letöltések Szigorúan titkos RTF, Online Szigorúan titkos FB2 , e-könyvet Szigorúan titkos letöltések TXT, ingyenes Szigorúan titkos letöltések könyvet, e-könyvet Szigorúan titkos download MOBI, letöltések Szigorúan titkos IPad, olvas Szigorúan titkos MOBI, olvas Szigorúan titkos DOC, ingyenes Szigorúan titkos AWZ, Download e-könyvet Szigorúan titkos iPad , ingyenes Szigorúan titkos DJVU, Download Szigorúan titkos e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szigorúan titkos DVD, olvas Szigorúan titkos TXT, Book Szigorúan titkos letöltések DJVU, Szigorúan titkos letöltések könyvet ingyenes, Szigorúan titkos letöltések könyvet pdf ingyenes, Szigorúan titkos pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szigorúan titkos pdf ingyenes, Szigorúan titkos letöltések könyvet epub ingyenes, Szigorúan titkos ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply