Sziklás madonna letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Sziklás madonna – Szinopszis A történet a 90-es években játszódik egy budapesti, VIII. kerületi tanácsi bérlakásban. Rózsi és Béla lakik a nagy bérlakásban Arankával (Rózsi anyjával), Gabival (a lányukkal), valamint Laculival (Béla unokaöccsével. Átmenetileg velük lakik a gondjaikra bízott, szellemileg csökkent fiatalember; Józsika (Alef) is. Béla munkanélküli, botcsinálta festő. Rendőrnek öltözve autósokat büntet kereset-kiegészítés gyanánt. Rózsi ponyvaregényíró. Aranka természetgyógyászként járul hozzá a családi költségvetéshez. Laculi, a transzvesztita művész egy lokálban lép fel éjjelente. Őrületes toalettjei a műben dramaturgiai szerephez is jutnak. A család szomszédja Szuromi Géza, a nőtlen, botcsinálta ezermester nagyban hozzájárul a családi kalamajkákhoz. Egy postai tévedés során a nemzetközi maffia Béláék lakására szervezi meg az Olaszországból ellopott ""Sziklás madonna"" című festmény átadását az arab megrendelőknek. A tranzakció lebonyolítását egy olasz fiatalemberre; Mario-ra bízzák, aki az ügy sikeres lebonyolítása után távozhat a maffia kötelékéből. Gabi, Béláék lánya szerelmi csalódását felejtendő két hetet egy vidéki faluban töltött, s most érkezik haza. A történetet bonyolítja, hogy Gabi szerelmi csalódásának tárgya nem más, mint Mario, kinek fogalma sincs, hogy éppen Gabiék lakásában kell végrehajtania a számára is nyűgös küldetését. A vígjáték elemei legfőképp a félreértésekre épülnek, de kifigurázzák az emberi felületességet, a társadalmi morált és a kapzsiságot is.  "A Könyv Magyarul!


Letöltések Sziklás madonna ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sziklás madonna ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789633976081
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2605166 / 8112268
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Sziklás madonna ebook, könyvet Sziklás madonna FB2, Download Sziklás madonna PDF , Download Sziklás madonna MOBI, Online Sziklás madonna könyvet, ingyenes letöltések Sziklás madonna IPhone, Online könyvet Sziklás madonna PDF, ingyenes Sziklás madonna DJVU, ingyenes letöltések Sziklás madonna TXT, letöltések Sziklás madonna RTF, Online Sziklás madonna FB2 , e-könyvet Sziklás madonna letöltések TXT, ingyenes Sziklás madonna letöltések könyvet, e-könyvet Sziklás madonna download MOBI, letöltések Sziklás madonna IPad, olvas Sziklás madonna MOBI, olvas Sziklás madonna DOC, ingyenes Sziklás madonna AWZ, Download e-könyvet Sziklás madonna iPad , ingyenes Sziklás madonna DJVU, Download Sziklás madonna e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sziklás madonna DVD, olvas Sziklás madonna TXT, Book Sziklás madonna letöltések DJVU, Sziklás madonna letöltések könyvet ingyenes, Sziklás madonna letöltések könyvet pdf ingyenes, Sziklás madonna pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sziklás madonna pdf ingyenes, Sziklás madonna letöltések könyvet epub ingyenes, Sziklás madonna ePub könyvet letöltések ingyenes.