Szirmok az égből letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Egy újabb regény a Barackvirág Pavilon szerzőnőjétől, mely lírai és érzéki, szól Keletről és Nyugatról, mely napjainkban játszódik. Szól a valós életről és a szív dolgairól.
Bepillantást enged az egzotikus kínai kultúrába, a buddhizmus világába.

Meng Ning élete tizenhárom évesen egy csapásra megváltozik, mert véletlenül beleesik egy kútba. Egy buddhista apáca segítségére siet. Így kislány szerencsésen megmenekül. Ennek az élménynek a hatására a buddhizmus bűvöletébe kerül – sok időt tölt az Arany Lótusz templomban, összebarátkozik az apácákkal, tanulmányozza a kultúrát, a művészeteket és a misztikus tanításokat.
Meng Ming el is határozza, hogy ő is apáca lesz. Úgy érzi ez ad számára esélyt arra, hogy irányíthassa a sorsát, és a zene, a művészet, a költészet oázisában élhessen, távol szülei boldogtalan, civakodással teli házasságától.
A következő tíz évet Párizsban tölti – a Sorbonne-on tanul a kínai művészetekről és irodalomról – ahol társa lesz egy titokzatos buddhista apáca is. Ekkor elzárkózik a férfiaktól, és végleg úgy dönt, apáca lesz.
Visszatér Hong Kongba, de tűz üt ki a kolostorban. Egy fiatal, jóképű és a keleti kultúrához erősen vonzódó amerikai orvos menti ki a tűzből. A férfi sosem tapasztalt közelsége felkelti a fiatal nő érdeklődését. Ahogy kapcsolatuk egyre intimebbé válik, Meng Ning rádöbben arra, hogy választania kell az érzéki és a spirituális világ, a lelki szerelem és a testiség között.
Vajon sikerül-e neki álmát megvalósítania vagy az élet hozta kihívások letérítik az útjáról
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szirmok az égből ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szirmok az égből ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  366
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  320 gr
  ISBN:
  9789639711754
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2218939 / 1075014
  Fordító:


  TAGS:
  Online Szirmok az égből ebook, könyvet Szirmok az égből FB2, Download Szirmok az égből PDF , Download Szirmok az égből MOBI, Online Szirmok az égből könyvet, ingyenes letöltések Szirmok az égből IPhone, Online könyvet Szirmok az égből PDF, ingyenes Szirmok az égből DJVU, ingyenes letöltések Szirmok az égből TXT, letöltések Szirmok az égből RTF, Online Szirmok az égből FB2 , e-könyvet Szirmok az égből letöltések TXT, ingyenes Szirmok az égből letöltések könyvet, e-könyvet Szirmok az égből download MOBI, letöltések Szirmok az égből IPad, olvas Szirmok az égből MOBI, olvas Szirmok az égből DOC, ingyenes Szirmok az égből AWZ, Download e-könyvet Szirmok az égből iPad , ingyenes Szirmok az égből DJVU, Download Szirmok az égből e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szirmok az égből DVD, olvas Szirmok az égből TXT, Book Szirmok az égből letöltések DJVU, Szirmok az égből letöltések könyvet ingyenes, Szirmok az égből letöltések könyvet pdf ingyenes, Szirmok az égből pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szirmok az égből pdf ingyenes, Szirmok az égből letöltések könyvet epub ingyenes, Szirmok az égből ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply