Szívbetegségek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Környezetünkben talán nincs is olyan ember, akinek ne volna legalább egy szívbeteg rokona vagy ismerőse. A szív- és érrendszeri betegségek napjainkra elképesztő gyakoriságot öltöttek: a nyugati társadalmakban jelenleg az összhalálozás 37 százalékát teszik ki, és 65 év felettiekben vezető haláloknak számítanak. Lassan már a csapból is a kockázati tényezők elkerülése folyik; tudjuk, hogy fogynunk kell, abba kell hagynunk a dohányzást, és el kell kezdenünk végre a mozgást. De vajon azt is tudjuk-e, miért olyan fontos mindez, hogyan működik a szívünk, és mi az, ami elromolhat benne, ha nem vigyázunk rá?

A könyv egyszerű és érthető nyelvezetben tárgyalja a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának, diagnosztikájának és terápiájának lényegét, ismerteti azok lehetséges tüneteit, kitér a megelőzés eszközeire. A könnyebb megértést rajzos vázlatok segítik, a szöveget esetismertetések színezik.

Dr. Rob Myers, kardiológus. A Torontói Egyetem docense, az Astra Zeneca Szívklinika igazgatója és a torontói Nőegészségügyi Társaság Tudományos Tanácsának elnöke.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szívbetegségek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szívbetegségek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  208
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  260 gr
  ISBN:
  9789639329973
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2090125 / 1010901
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Szívbetegségek ebook, könyvet Szívbetegségek FB2, Download Szívbetegségek PDF , Download Szívbetegségek MOBI, Online Szívbetegségek könyvet, ingyenes letöltések Szívbetegségek IPhone, Online könyvet Szívbetegségek PDF, ingyenes Szívbetegségek DJVU, ingyenes letöltések Szívbetegségek TXT, letöltések Szívbetegségek RTF, Online Szívbetegségek FB2 , e-könyvet Szívbetegségek letöltések TXT, ingyenes Szívbetegségek letöltések könyvet, e-könyvet Szívbetegségek download MOBI, letöltések Szívbetegségek IPad, olvas Szívbetegségek MOBI, olvas Szívbetegségek DOC, ingyenes Szívbetegségek AWZ, Download e-könyvet Szívbetegségek iPad , ingyenes Szívbetegségek DJVU, Download Szívbetegségek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szívbetegségek DVD, olvas Szívbetegségek TXT, Book Szívbetegségek letöltések DJVU, Szívbetegségek letöltések könyvet ingyenes, Szívbetegségek letöltések könyvet pdf ingyenes, Szívbetegségek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szívbetegségek pdf ingyenes, Szívbetegségek letöltések könyvet epub ingyenes, Szívbetegségek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply