Szlovákul szeretni letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Hol az otthon? Ahol a legjobb. Ahol a mobiltöltőd tartod. Ahol automatikusan csatlakozik a wifihez a net. Ahol a szomszéd visszaköszön. Ahová kora tavasszal elteszed a télikabátod. Ahol a januári árleszállításkor vásárolt karácsonyi díszeket tárolod a következő karácsonyig. Ahol jó az illat. Ahol a postaládán ott a neved. Ahol, ha eltéved valaki, útba tudod igazítani

Durica Katarina regénye fordulatos időutazás, amelyből megtudhatjuk, milyen volt szlovákiai magyarnak lenni a 80-as években, majd felnőtt fejjel szembesülni a gyermekkor elhallgatott titkaival. Milyen előítéletek működnek ma is, és van-e feloldozás a múlt bűneire? Életképes lehet-e egy képzeletbeli és valós határokon átívelő szerelem?
Petra egy bécsi galéria megbízásából Tanzániába utazik, hogy potom pénzért kézműves dísztárgyakat vásároljon. A déli kontinensen egy európai kalandorok által lakott hostel fogadja, ahol új barátokra tesz szert, de az önfeledt pillanatokra súlyos bűntény árnyéka vetül
Sali a ruandai mészárlások elől menekülve jut el Belgiumba, majd az USA-ba, de lelki sebeire sehol sem talál gyógyírt. Petra az a nő, aki mellett végre igazán önmaga tud lenni, de vajon a szerelmük kibírja-e a megpróbáltatásokat?
Paul feladja jól jövedelmező irodai állását, mert kiölte belőle a szenvedélyt. Szabadon szeretne élni, kötöttségek nélkül. Dar es Salaamba utazik, hogy körbebiciklizze a Kilimandzsárót. Itt találkozik Petrával és Salival, akik szintén a boldogságot keresik
Mindeközben Károly, a csallóközi magyar emigráns akiből a hetvenes években Karol lett Pozsonyban, majd Charles Ausztráliában utolsó óráiban eléri, hogy újra együtt legyen a család.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szlovákul szeretni ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szlovákul szeretni ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  300
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  370 gr
  ISBN:
  9789633107720
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2678375 / 1155177  TAGS:
  Online Szlovákul szeretni ebook, könyvet Szlovákul szeretni FB2, Download Szlovákul szeretni PDF , Download Szlovákul szeretni MOBI, Online Szlovákul szeretni könyvet, ingyenes letöltések Szlovákul szeretni IPhone, Online könyvet Szlovákul szeretni PDF, ingyenes Szlovákul szeretni DJVU, ingyenes letöltések Szlovákul szeretni TXT, letöltések Szlovákul szeretni RTF, Online Szlovákul szeretni FB2 , e-könyvet Szlovákul szeretni letöltések TXT, ingyenes Szlovákul szeretni letöltések könyvet, e-könyvet Szlovákul szeretni download MOBI, letöltések Szlovákul szeretni IPad, olvas Szlovákul szeretni MOBI, olvas Szlovákul szeretni DOC, ingyenes Szlovákul szeretni AWZ, Download e-könyvet Szlovákul szeretni iPad , ingyenes Szlovákul szeretni DJVU, Download Szlovákul szeretni e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szlovákul szeretni DVD, olvas Szlovákul szeretni TXT, Book Szlovákul szeretni letöltések DJVU, Szlovákul szeretni letöltések könyvet ingyenes, Szlovákul szeretni letöltések könyvet pdf ingyenes, Szlovákul szeretni pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szlovákul szeretni pdf ingyenes, Szlovákul szeretni letöltések könyvet epub ingyenes, Szlovákul szeretni ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply