Szobrászati technikák letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ajánlás… a szerző a portrémintázás alapismereteit egy aktuálisan átgondolt, logikailag jól felépített rendszerbe foglalva fogalmazza meg. A szöveghez kapcsolódó képanyag nem csak illusztrálja a szóban megfogalmazott ismereteket, hanem láttatni és pontosítani képes a gyakorlat során felmerülő technikai akadályok leküzdésére irányuló megoldásokat. Szakmai szempontok alapján azért tartom fontosnak a könyv megjelenését, mert a szobrászat iránt érdeklődők e könyv tanulmányozásakor gyakorlati tanácsokat kapnak a klasszikus szobrászat egy kitüntetett területének, a portrészobrászatnak műveléséhez. A könyv megjelenése hozzájárulna ahhoz is, hogy az érdeklődők a mintázás saját kezű gyakorlása során olyan tapasztalatokat szerezzenek, amelyek sokrétűségükből adódóan nem csak a szobrászat területén alkalmazhatók. A megfigyelőképesség csiszolása, az arányrendszerek, a viszonylatok érzékelése, felmérése és tudatosítása, a különböző anyagok alakításának gyakorlása, valamint a kézügyesség fejlesztése egyben a személyiség kiteljesedését is szolgája. Sass Valéria DLA szobrászművész, a Magyar Képzőművészeti Egyetem Szobrásztanszék osztályvezető tanára, az MKE Doktori Iskola témavezetője. A tartalomból: Drótszobor-tanulmány: Mintázás; Alapanyagok; Élő modell, modellszobor, önportré; Térlátás, megfigyelés; Mérőeszközök alkalmazása; A portrészobor tengelyei; Részletek elhelyezése; Anatómiai ismeretek; A részletek kidolgozása; Gipszöntés; A negatív öntése; A pozitív öntése; Javító ragasztás; A talp utólagos kialakítása; Retusálás; Sellakkozás, mélyalapozás; Terrakottaszobor készítése.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szobrászati technikák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szobrászati technikák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  92
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  430 gr
  ISBN:
  9789632782423
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2230230 / 1084795
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Szobrászati technikák ebook, könyvet Szobrászati technikák FB2, Download Szobrászati technikák PDF , Download Szobrászati technikák MOBI, Online Szobrászati technikák könyvet, ingyenes letöltések Szobrászati technikák IPhone, Online könyvet Szobrászati technikák PDF, ingyenes Szobrászati technikák DJVU, ingyenes letöltések Szobrászati technikák TXT, letöltések Szobrászati technikák RTF, Online Szobrászati technikák FB2 , e-könyvet Szobrászati technikák letöltések TXT, ingyenes Szobrászati technikák letöltések könyvet, e-könyvet Szobrászati technikák download MOBI, letöltések Szobrászati technikák IPad, olvas Szobrászati technikák MOBI, olvas Szobrászati technikák DOC, ingyenes Szobrászati technikák AWZ, Download e-könyvet Szobrászati technikák iPad , ingyenes Szobrászati technikák DJVU, Download Szobrászati technikák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szobrászati technikák DVD, olvas Szobrászati technikák TXT, Book Szobrászati technikák letöltések DJVU, Szobrászati technikák letöltések könyvet ingyenes, Szobrászati technikák letöltések könyvet pdf ingyenes, Szobrászati technikák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szobrászati technikák pdf ingyenes, Szobrászati technikák letöltések könyvet epub ingyenes, Szobrászati technikák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply