Szoftverfejlesztés Java SE platformon letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Napjainkra a szoftverfejlesztés egyik vezető platformjává a Java nyelv vált: széles körben használják ipari és kutatási feladatok megvalósítására. A könyv feltételezi, hogy az Olvasó már rendelkezik általános programozói alapismeretekkel, de a Java nyelvet az alapoktól kezdi. A nyelvnek az íráskor aktuális, 7-es verzióját tárgyalja. A téma ismertetése az aktuális programozási trendeket és technológiákat veszi alapul, és bemutatja a Java nyelv ezekhez való kapcsolódását is. Az első öt fejezet a legalapvetőbb, a Java-programozók számára nélkülözhetetlen ismereteket nyújtja. Ezek stabil alapot jelentenek a platform használatához. Ide tartozik a változótípusok és az utasítások ismertetése, a fejlett objektumorientált eszköztár és az osztálykönyvtár áttekintése, valamint a generikus kollekciók bemutatása is. A későbbi fejezetek haladó témákat ismertetnek, végigviszik az Olvasót az összetett alkalmazások fejlesztése során felmerülő problémákon. Ezeket a fejezeteket az alapokat már jól ismerő programozók külön is feldolgozhatják. A fejezetek során olyan témákat érintünk, mint a programállapot elmentése, az XML-formátum feldolgozása, a relációs adatbázisok használata, a hálózati kommunikáció, a grafikus felhasználó felület kifejlesztése, valamint a különböző nyelvek és kultúrák támogatása. Az utolsó két fejezet a tesztelést és a terjesztést mutatja be, ezek nélkülözhetetlen ismeretek minden valós alkalmazás fejlesztése során.
A szerző a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékén oktat programozást Java nyelven.
A könyv az NKA támogatásával készült.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szoftverfejlesztés Java SE platformon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szoftverfejlesztés Java SE platformon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  238
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789639863354
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2491288 / 1111250
  Series:


  TAGS:
  Online Szoftverfejlesztés Java SE platformon ebook, könyvet Szoftverfejlesztés Java SE platformon FB2, Download Szoftverfejlesztés Java SE platformon PDF , Download Szoftverfejlesztés Java SE platformon MOBI, Online Szoftverfejlesztés Java SE platformon könyvet, ingyenes letöltések Szoftverfejlesztés Java SE platformon IPhone, Online könyvet Szoftverfejlesztés Java SE platformon PDF, ingyenes Szoftverfejlesztés Java SE platformon DJVU, ingyenes letöltések Szoftverfejlesztés Java SE platformon TXT, letöltések Szoftverfejlesztés Java SE platformon RTF, Online Szoftverfejlesztés Java SE platformon FB2 , e-könyvet Szoftverfejlesztés Java SE platformon letöltések TXT, ingyenes Szoftverfejlesztés Java SE platformon letöltések könyvet, e-könyvet Szoftverfejlesztés Java SE platformon download MOBI, letöltések Szoftverfejlesztés Java SE platformon IPad, olvas Szoftverfejlesztés Java SE platformon MOBI, olvas Szoftverfejlesztés Java SE platformon DOC, ingyenes Szoftverfejlesztés Java SE platformon AWZ, Download e-könyvet Szoftverfejlesztés Java SE platformon iPad , ingyenes Szoftverfejlesztés Java SE platformon DJVU, Download Szoftverfejlesztés Java SE platformon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szoftverfejlesztés Java SE platformon DVD, olvas Szoftverfejlesztés Java SE platformon TXT, Book Szoftverfejlesztés Java SE platformon letöltések DJVU, Szoftverfejlesztés Java SE platformon letöltések könyvet ingyenes, Szoftverfejlesztés Java SE platformon letöltések könyvet pdf ingyenes, Szoftverfejlesztés Java SE platformon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szoftverfejlesztés Java SE platformon pdf ingyenes, Szoftverfejlesztés Java SE platformon letöltések könyvet epub ingyenes, Szoftverfejlesztés Java SE platformon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply