Szörny Rt. Digibook letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a limitált kiadású digibook a film mellett egy 24 oldalas könyvecskét tartalmaz benne érdekességekkel a filmről és a karakterekről, valamint gyerekeknek szóló játékokkal, rejtvényekkel – teljesen magyar nyelven!

Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a sötétből szörnyek bújnak elő, akik az aludni próbálókat ijesztgetik. Ezt minden gyerek tudja.

Azt viszont kevesebben sejtik, hogy a rémes figurák nem azért huhognak és ugrálnak a homályban, mert élvezik, ha mások félnek: egyszerűen ez a munkájuk.

Sulley, a kék szőrű, piros pöttyös óriás az egyik legsikeresebb ilyen cég, a Szörny Rt. csúcsrémisztője. Asszisztensével, a kicsi, gömbölyded és egyszemű Mike Wazowskival járja az emberek világát, hogy sikolyokat gyűjtsön.

A különös vállalat rémisztő hétköznapjai azonban szőröstül-bőröstül kifordulnak, amikor a páros egyszer véletlenül saját világába enged egy kislányt. A sokfejű lények városában teljes lesz a fejetlenség. Míg a lányka a rémvárosban bolyong, mindenki igyekszik elbújni előle; hőseink viszont megkeresik, és segíteni próbálnak rajta: szörny még nem követett el ilyen szörnyű, jóságos tettet.

Korhatár nélkül megtekinthető – F/10399/A
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szörny Rt. Digibook ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szörny Rt. Digibook ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  89
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  162 gr
  ISBN:
  9789638989451
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2502737 / 1116904
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Szörny Rt. Digibook ebook, könyvet Szörny Rt. Digibook FB2, Download Szörny Rt. Digibook PDF , Download Szörny Rt. Digibook MOBI, Online Szörny Rt. Digibook könyvet, ingyenes letöltések Szörny Rt. Digibook IPhone, Online könyvet Szörny Rt. Digibook PDF, ingyenes Szörny Rt. Digibook DJVU, ingyenes letöltések Szörny Rt. Digibook TXT, letöltések Szörny Rt. Digibook RTF, Online Szörny Rt. Digibook FB2 , e-könyvet Szörny Rt. Digibook letöltések TXT, ingyenes Szörny Rt. Digibook letöltések könyvet, e-könyvet Szörny Rt. Digibook download MOBI, letöltések Szörny Rt. Digibook IPad, olvas Szörny Rt. Digibook MOBI, olvas Szörny Rt. Digibook DOC, ingyenes Szörny Rt. Digibook AWZ, Download e-könyvet Szörny Rt. Digibook iPad , ingyenes Szörny Rt. Digibook DJVU, Download Szörny Rt. Digibook e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szörny Rt. Digibook DVD, olvas Szörny Rt. Digibook TXT, Book Szörny Rt. Digibook letöltések DJVU, Szörny Rt. Digibook letöltések könyvet ingyenes, Szörny Rt. Digibook letöltések könyvet pdf ingyenes, Szörny Rt. Digibook pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szörny Rt. Digibook pdf ingyenes, Szörny Rt. Digibook letöltések könyvet epub ingyenes, Szörny Rt. Digibook ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply