Szószemantika letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A szószemantika a jelentéstan legrégebbi idők óta művelt ága, a mondat- és szövegszemantika csak az utóbbi évtizedekben nyert teret. Azonban a szó jelentéstanát is lehet sokoldalúan, sok nyelven vizsgálni, a hagyományos etimológiáktól, jelentéstörténetektől a korszerű prototípus-szemantikáig. Kicsi Sándor András könyve nem meríti ki a hallatlanul gazdag témakört, de bepillantást ad, elsősorban magyar, de sok egzotikus (japán, kínai, ausztráliai stb.) példán keresztül a szó jelentésének sokrétű világába. Amikor jelentésmagyarázatokat adunk, óhatatlanul a reprezentáció bizonyos módján, meghatározott szintjén tesszük ezt. A szerző jelentésmagyarázatai a tudományág legszélesebb témakörét igyekeznek átfogni, etimológiáktól, klasszikus, amerikai mesterektől vett témákon (színnevek, etnobiológiai osztályozások) át alkalmazott területekig (a politika és a reklám nyelve), s nem riad vissza fonoszemantikai példáktól (magyar mosoly) sem. Ami elemzéseinek tudománytörténeti hátterét illeti, valahol félúton van, a generatív megkerülésével, a klasszikus strukturalisták és modern kognitív nyelvészek között. A témakör gazdagsága pedig nemcsak a nyelvészek, hanem az irodalom, történelem, pszichológia, néprajz, politika, reklám érdeklődőinek figyelmét is felkeltheti. A tanulmánygyűjteményt a filozófia szempontjából is érdekes beszédaktus-elmélet bemutatása zárja.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szószemantika ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szószemantika ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  124
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  490 gr
  ISBN:
  9789637094767
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2407096 / 1115705  TAGS:
  Online Szószemantika ebook, könyvet Szószemantika FB2, Download Szószemantika PDF , Download Szószemantika MOBI, Online Szószemantika könyvet, ingyenes letöltések Szószemantika IPhone, Online könyvet Szószemantika PDF, ingyenes Szószemantika DJVU, ingyenes letöltések Szószemantika TXT, letöltések Szószemantika RTF, Online Szószemantika FB2 , e-könyvet Szószemantika letöltések TXT, ingyenes Szószemantika letöltések könyvet, e-könyvet Szószemantika download MOBI, letöltések Szószemantika IPad, olvas Szószemantika MOBI, olvas Szószemantika DOC, ingyenes Szószemantika AWZ, Download e-könyvet Szószemantika iPad , ingyenes Szószemantika DJVU, Download Szószemantika e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szószemantika DVD, olvas Szószemantika TXT, Book Szószemantika letöltések DJVU, Szószemantika letöltések könyvet ingyenes, Szószemantika letöltések könyvet pdf ingyenes, Szószemantika pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szószemantika pdf ingyenes, Szószemantika letöltések könyvet epub ingyenes, Szószemantika ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply