Szótárírás a Kárpát-medencében letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Lexikográfiai füzetek 8. számában közölt tanulmányok és ismertetések a magyar és a szomszédos országok többségi nyelvei (szlovák, ukrán, román, szerb, horvát, szlovén, burgenlandi német) kétnyelvű szótárírásának történetét és mai helyzetét mutatják be.
Előzményként meg kell említeni, hogy az anyag jelentős része az MTA Nyelvtudományi Intézetében 2015. november 23-án az MTA I. Osztálya keretein belül működő Szótári Munkabizottság által megszervezett 10. "Szótárnap" alkalmával lezajlott konferencia előadásainak írott változata. A konferencián szereplő felkért előadók áttekintették az adott nyelvpár szótárainak történetét, ill. leírták a jelenlegi helyzetet, kitérve a legjobban hiányzó területekre vagy műfajokra, továbbá az adott ország szótárkiadási nehézségeire.
E konferencia anyagán túl szerepelnek azonban a kötetben további írások is, amelyek speciálisabb témákat dolgoznak fel, és amelyek bizonyos részletek feltárásával gazdagítják az átfogóbb jellegű tanulmányok tartalmát. Ebbe a körbe az egy-egy konkrét szótárról vagy szótáríróról szóló tanulmányok tartoznak, melyekben a kimondottan lexikográfiai szempontok mellett történelmi vagy életrajzi vonatkozások is feltárulnak. Ezen írások körében igyekeztünk a legutóbbi időkben publikált kétnyelvű szótárak bemutatásának is teret szentelni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szótárírás a Kárpát-medencében ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szótárírás a Kárpát-medencében ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  242
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  316 gr
  ISBN:
  9789634091226
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2708798 / 1170572
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Szótárírás a Kárpát-medencében ebook, könyvet Szótárírás a Kárpát-medencében FB2, Download Szótárírás a Kárpát-medencében PDF , Download Szótárírás a Kárpát-medencében MOBI, Online Szótárírás a Kárpát-medencében könyvet, ingyenes letöltések Szótárírás a Kárpát-medencében IPhone, Online könyvet Szótárírás a Kárpát-medencében PDF, ingyenes Szótárírás a Kárpát-medencében DJVU, ingyenes letöltések Szótárírás a Kárpát-medencében TXT, letöltések Szótárírás a Kárpát-medencében RTF, Online Szótárírás a Kárpát-medencében FB2 , e-könyvet Szótárírás a Kárpát-medencében letöltések TXT, ingyenes Szótárírás a Kárpát-medencében letöltések könyvet, e-könyvet Szótárírás a Kárpát-medencében download MOBI, letöltések Szótárírás a Kárpát-medencében IPad, olvas Szótárírás a Kárpát-medencében MOBI, olvas Szótárírás a Kárpát-medencében DOC, ingyenes Szótárírás a Kárpát-medencében AWZ, Download e-könyvet Szótárírás a Kárpát-medencében iPad , ingyenes Szótárírás a Kárpát-medencében DJVU, Download Szótárírás a Kárpát-medencében e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szótárírás a Kárpát-medencében DVD, olvas Szótárírás a Kárpát-medencében TXT, Book Szótárírás a Kárpát-medencében letöltések DJVU, Szótárírás a Kárpát-medencében letöltések könyvet ingyenes, Szótárírás a Kárpát-medencében letöltések könyvet pdf ingyenes, Szótárírás a Kárpát-medencében pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szótárírás a Kárpát-medencében pdf ingyenes, Szótárírás a Kárpát-medencében letöltések könyvet epub ingyenes, Szótárírás a Kárpát-medencében ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply