Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A 2000-ben megjelent Sztrájk! c. elemző munka folytatását tartja a kezében az olvasó. A szerző ezúttal a rendszerváltás óta eltelt huszonhat éves időszak átfogó elemzésére vállalkozott, mellőzve ezúttal az alapfogalmak ismertetését. A könyvben szereplő adatok és dokumentumok a szerző saját kutatásából származnak. Ennek legfőbb eredménye egy Magyarországon egyedülálló adatbázis, amely az 1989. január 1-től 2014. december 31-ig tartó időszak munkaügyi akcióit tartalmazza, ideértve a sztrájkokat, tüntetéseket, aláírásgyűjtéseket és petíciókat, valamint az olyan ritka akciókat is, mint az éhségsztrájk, a blokád vagy az amerikázás. A könyv első részében ezeknek az adatoknak az esemény szemléletű feldolgozását olvashatjuk, beágyazva a munkaügyi vitákban alkalmazott nyomásgyakorló eszközök alkalmazását a munkaügyi kapcsolatok, illetve a tágabban értelmezett munkaügyi politika alakulásának folyamataiba. A könyv második része a kapcsolódó joganyaggal foglalkozik, talán szokatlan módon kritikai elemzés tárgyává teszi a bírósági döntéseket, a Kúria állásfoglalásait és az Alkotmánybíróság döntéseit is. Az elemzés személetmódját a szabadságok biztosítása iránti igény, a korlátozások szükséges minimumára törekvés jellemzi. A szerző Tanulságok címszó alatt összegzi a vizsgált akciók szabályozásának korrekciójára vonatkozó javaslatait, illetve a munkaügyi kapcsolatok szereplőinek helyzetéről, lehetséges stratégiáiról kialakult főbb elképzeléseit.A Könyv Magyarul!


Letöltések Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789638913241
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2691120 / 8126285
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon ebook, könyvet Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon FB2, Download Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon PDF , Download Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon MOBI, Online Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon könyvet, ingyenes letöltések Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon IPhone, Online könyvet Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon PDF, ingyenes Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon DJVU, ingyenes letöltések Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon TXT, letöltések Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon RTF, Online Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon FB2 , e-könyvet Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon letöltések TXT, ingyenes Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon letöltések könyvet, e-könyvet Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon download MOBI, letöltések Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon IPad, olvas Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon MOBI, olvas Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon DOC, ingyenes Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon AWZ, Download e-könyvet Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon iPad , ingyenes Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon DJVU, Download Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon DVD, olvas Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon TXT, Book Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon letöltések DJVU, Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon letöltések könyvet ingyenes, Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon letöltések könyvet pdf ingyenes, Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon pdf ingyenes, Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon letöltések könyvet epub ingyenes, Sztrájk 2.0 – A munkaharc eszközeinek alkalmazása Magyarországon ePub könyvet letöltések ingyenes.