Szulejmán szíve letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Hürrem akarata a lányában él tovább. Mihrimah szultána megőrzi apja örökségét.
A fivérek harcának csak a halál vethet véget.
A fényességes Szulejmán szultán Magyarországon tért meg a Mindenhatóhoz. Hiába aratott diadalt a török sereg Szigetvárnál, mert a padisah nem élte túl a háborút. A haldokló különös dolgot parancsolt a hűséges nagyvezírnek, Szokoli Mehemednek. Az utasítás szerint Szulejmán szívét Magyarország földjén kell örök nyugalomra helyezni. De vajon mire gondolt a Törvényhozó?
Utódja, fia Szelim szultán elrendeli, hogy épüljön síremlék az apjának Isztambulban. A hárem két legbefolyásosabb asszonya, a két nagy cselszövő, Mihrimah szultána és Nurbanu, az új szultán első ágyasa is megdöbbenve értesül arról, hogy Szulejmán nem egy, hanem két síremléket is kapott.
A magyar földön az elhunyt Szulejmán szívének épített türbéhez hamarosan évről évre zarándokok ezrei érkeznek. Szulejmán szíve azonban nem csupán a tiszta lelkű, igazságot kereső embereket vonzza magához.
E közben Nurbanu arra készül, hogy leszámoljon Hürrem leányával és a birodalom legerősebb emberével, az idős fővezírrel. Indiából titokzatos utazók érkeznek a birodalomba. Mindenáron ki akarják deríteni Szulejmán szívének titkát, de nem számolnak azzal, hogy a magyar földön ősi erők várják a betolakodókat.
A véres játszmába nem csak az isztambuli háremhölgyek keverednek bele, de Gyöngyi, Musztafa és Jutka is, akik a saját bőrükön tapasztalják, mivel jár, ha elnyel a perzsa sah, az indiai fejedelmek és török szultán hatalmi harcának örvénye. Az összeesküvések sorozata próbára teszik Gyöngyi és Musztafa kapcsolatát is, amin azonban nem fog se az átok, se járvány, se a véres harcok.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szulejmán szíve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szulejmán szíve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  416
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  608 gr
  ISBN:
  9786155334757
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2681882 / 1157287
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Szulejmán szíve ebook, könyvet Szulejmán szíve FB2, Download Szulejmán szíve PDF , Download Szulejmán szíve MOBI, Online Szulejmán szíve könyvet, ingyenes letöltések Szulejmán szíve IPhone, Online könyvet Szulejmán szíve PDF, ingyenes Szulejmán szíve DJVU, ingyenes letöltések Szulejmán szíve TXT, letöltések Szulejmán szíve RTF, Online Szulejmán szíve FB2 , e-könyvet Szulejmán szíve letöltések TXT, ingyenes Szulejmán szíve letöltések könyvet, e-könyvet Szulejmán szíve download MOBI, letöltések Szulejmán szíve IPad, olvas Szulejmán szíve MOBI, olvas Szulejmán szíve DOC, ingyenes Szulejmán szíve AWZ, Download e-könyvet Szulejmán szíve iPad , ingyenes Szulejmán szíve DJVU, Download Szulejmán szíve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szulejmán szíve DVD, olvas Szulejmán szíve TXT, Book Szulejmán szíve letöltések DJVU, Szulejmán szíve letöltések könyvet ingyenes, Szulejmán szíve letöltések könyvet pdf ingyenes, Szulejmán szíve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szulejmán szíve pdf ingyenes, Szulejmán szíve letöltések könyvet epub ingyenes, Szulejmán szíve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply