Szülés gyöngéden letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a mű nem valamiféle folytatása A gyöngéd születés című könyvnek, hanem azt kiegészítő szöveg, annak mintegy előzménye, egy hozzá tartozó, mindeddig hiányzó fejezet. Ahogy az érmének is két oldala van, s a kettő együtt alkotja magát a pénzt, úgy a szülés is több dologból áll össze: van a munka része, amelyet a nő végez és él át magában: a vajúdás és a szülés; s van a másik rész, mely általa történik, az érme másik oldala: itt jelenik meg a gyermek, ezt hívjuk születésnek. Világra jön az esemény hőse, s belépése egyúttal távozás is abból a másik, benti világból, az anyaméhből, amelyet olykor talán túlságosan is gyorsan kell elhagynia.
A szülés és a születés fájdalommal jár. És, ami még fontosabb, szorongással. A nő szenvedéséről és szorongásáról már eddig is sokat tudtunk. A gyermekéről mind ez idáig szinte semmit. A gyöngéd születés reményeink szerint talán javított valamit ezen a siralmas helyzeten, s talán változtatott egy keveset az esemény főszereplőjének eddig oly mostoha fogadtatásán.
Maradt azonban a nő szenvedése, melyre számtalan gyógyírt kínál a tudomány, s ezek közül némelyik egyenesen a fájdalom nélküli szülés ígéretével kecsegtet. Mi nem valami új módszert akarunk itt ismertetni, ellenkezőleg! Inkább teljesen más szemszögből, új nézőpontból közelítünk a kérdéshez.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szülés gyöngéden ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szülés gyöngéden ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  294
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  610 gr
  ISBN:
  9789638778369
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2090217 / 1054694
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Szülés gyöngéden ebook, könyvet Szülés gyöngéden FB2, Download Szülés gyöngéden PDF , Download Szülés gyöngéden MOBI, Online Szülés gyöngéden könyvet, ingyenes letöltések Szülés gyöngéden IPhone, Online könyvet Szülés gyöngéden PDF, ingyenes Szülés gyöngéden DJVU, ingyenes letöltések Szülés gyöngéden TXT, letöltések Szülés gyöngéden RTF, Online Szülés gyöngéden FB2 , e-könyvet Szülés gyöngéden letöltések TXT, ingyenes Szülés gyöngéden letöltések könyvet, e-könyvet Szülés gyöngéden download MOBI, letöltések Szülés gyöngéden IPad, olvas Szülés gyöngéden MOBI, olvas Szülés gyöngéden DOC, ingyenes Szülés gyöngéden AWZ, Download e-könyvet Szülés gyöngéden iPad , ingyenes Szülés gyöngéden DJVU, Download Szülés gyöngéden e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szülés gyöngéden DVD, olvas Szülés gyöngéden TXT, Book Szülés gyöngéden letöltések DJVU, Szülés gyöngéden letöltések könyvet ingyenes, Szülés gyöngéden letöltések könyvet pdf ingyenes, Szülés gyöngéden pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szülés gyöngéden pdf ingyenes, Szülés gyöngéden letöltések könyvet epub ingyenes, Szülés gyöngéden ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply