Szülés utáni depresszió letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Gratulálok, olyan szép kisbaba! És egészséges! Na, tessék már örülni!" Igazán boldognak kellene lennie, másnak nem jön össze a gyerek, maga meg itt összeomlik!" "Még hogy szülés utáni depresszió! Létezik ilyen egyáltalán, nem csak hiszti meg ijedtség?"
Sokan vélekednek így, amikor egy kismama szülés után nem képes felhőtlenül örülni a kis jövevénynek, csupa szorongás, aggodalom, egyfolytában sír, panaszkodik. Pedig a szülő nők tíz-tizenöt százalékánál előfordulnak ilyen hangulatzavarok. Baj akkor van, ha a szűkebb környezet, a család nem ismeri fel vagy nem tudja elfogadni ezt a helyzetet. Mert így természetesen kezelni sem képes!
Dr. Belső Nóra gyakorló pszichiáter legújabb könyvében a szüléssel kapcsolatos testi-lelki történéseket, az anya és az egész család számára merőben új élethelyzeteket, a perinatális depresszió tüneteit, okait és következményeit írja le és elemzi. Sorra veszi, hogy ilyenkor milyen természetes reakciókra lehet számítani, és mi az, ami már túllép a "normalitás" keretein. Tanácsot ad, mikor érdemes szakemberhez fordulni, és hogyan segítheti-támogathatja a környezet nemcsak az anyát, de az apát is.
Mama-, papa és bababarát könyve egyfajta útmutató azok számára, akik felelős módon szeretnének gyereket, akik nagyobb buktatók és zökkenők nélkül kívánják "végigcsinálni" azt a bizonyos kilenc hónapot, megélni a Nagy Napot, átvészelni az új helyzetben óhatatlanul kitörő viharokat, feldolgozni az esetleges veszteségeket. Hogy a gyerek születése valóban áldás és öröm legyen.

DR. BELSŐ NÓRA a gyógyító munka mellett kutató és oktató is. Szakterületei a depresszió és más hangulatzavarok, a pánik, de behatóan foglalkozik kifejezetten nőket érintő problémákkal, mint amilyen a szülés utáni, illetve a változókori depresszió és szorongás.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szülés utáni depresszió ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szülés utáni depresszió ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  220
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  266 gr
  ISBN:
  9786155715891
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2709190 / 1170776  TAGS:
  Online Szülés utáni depresszió ebook, könyvet Szülés utáni depresszió FB2, Download Szülés utáni depresszió PDF , Download Szülés utáni depresszió MOBI, Online Szülés utáni depresszió könyvet, ingyenes letöltések Szülés utáni depresszió IPhone, Online könyvet Szülés utáni depresszió PDF, ingyenes Szülés utáni depresszió DJVU, ingyenes letöltések Szülés utáni depresszió TXT, letöltések Szülés utáni depresszió RTF, Online Szülés utáni depresszió FB2 , e-könyvet Szülés utáni depresszió letöltések TXT, ingyenes Szülés utáni depresszió letöltések könyvet, e-könyvet Szülés utáni depresszió download MOBI, letöltések Szülés utáni depresszió IPad, olvas Szülés utáni depresszió MOBI, olvas Szülés utáni depresszió DOC, ingyenes Szülés utáni depresszió AWZ, Download e-könyvet Szülés utáni depresszió iPad , ingyenes Szülés utáni depresszió DJVU, Download Szülés utáni depresszió e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szülés utáni depresszió DVD, olvas Szülés utáni depresszió TXT, Book Szülés utáni depresszió letöltések DJVU, Szülés utáni depresszió letöltések könyvet ingyenes, Szülés utáni depresszió letöltések könyvet pdf ingyenes, Szülés utáni depresszió pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szülés utáni depresszió pdf ingyenes, Szülés utáni depresszió letöltések könyvet epub ingyenes, Szülés utáni depresszió ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply