Szülési terv letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"A szülési terv elsősorban a vajúdás mikéntjéről, nem a kimeneteléről szól. Magának a szülésnek a menetét, annak sok részfolyamatát lehetetlen megtervezni. Ki tudhatná például, milyen gyors lesz a tágulás, milyen erősek lesznek a kontrakciók? Ez a könyv arra szolgál, hogy támogassa a nőket abban, hogy gyermekük születésével kapcsolatban fölismerjék, megkeressék azt, ami számukra ideális.
Szülni izgalmas, csodálatos, az egész életet megváltoztató élmény. A nő a várandósság kezdetétől felelősséget érez a méhében hordott baba iránt. Előre sejti a hónapok alatt bekövetkező változásokat, tűnődik azok jelentésén. A gondolati és az érzelmi változásokkal párhuzamosan a teste is átalakul, fölkészül a szülésre. A várandósság végén valami megismételhetetlen történik: a hüvelyén keresztül egy körülbelül 3,5 kg-os emberi lény bukkan a napvilágra.
Minden szülés, lett légyen az első vagy sokadik – talány. Senki sem tudja megjósolni előre, hogy a vajúdás milyen lesz – hosszú vagy rövid, fájdalmas, eufórikus, nehéz vagy könnyű – vagy hogy lesz-e valamilyen komplikáció vagy sem. A gyerekszülés testi, lelki és érzelmi kitartást követel. Miközben öröm, remény és szeretet érzését váltja ki, számtalan félelmet hozhat föl az ismeretlentől, kételkedést saját szülőerejében, félelmet a traumától és a fájdalomtól, aggodalmat a gyermeke és saját biztonságával kapcsolatosan. A szülő nő védtelennek és kiszolgáltatottnak érezheti magát. De van mód arra, hogy a várandós ezt a jelentős, és érzelmileg megterhelő eseményt, a szülést nyugalmasabbá és egyszerűbbé tegye. A biztonságosabb és kellemesebb szülésélmény kulcsa abban rejlik, hogy a nő mennyire tudja elengedni és átadni magát – és hogy mennyire tud megbízni az őt körülvevőkben.
Ez a könyv személyes szülési terv készítésében segít, amelyben a várandós világosan kinyilvánítja a szakemberek felé, hogy melyek az elvárásai és a döntései a kívánt segítséggel kapcsolatban."A Könyv Magyarul!


Letöltések Szülési terv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szülési terv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  217
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  320 gr
  ISBN:
  9789638542755
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713124 / 1173476
  Fordító:


  TAGS:
  Online Szülési terv ebook, könyvet Szülési terv FB2, Download Szülési terv PDF , Download Szülési terv MOBI, Online Szülési terv könyvet, ingyenes letöltések Szülési terv IPhone, Online könyvet Szülési terv PDF, ingyenes Szülési terv DJVU, ingyenes letöltések Szülési terv TXT, letöltések Szülési terv RTF, Online Szülési terv FB2 , e-könyvet Szülési terv letöltések TXT, ingyenes Szülési terv letöltések könyvet, e-könyvet Szülési terv download MOBI, letöltések Szülési terv IPad, olvas Szülési terv MOBI, olvas Szülési terv DOC, ingyenes Szülési terv AWZ, Download e-könyvet Szülési terv iPad , ingyenes Szülési terv DJVU, Download Szülési terv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szülési terv DVD, olvas Szülési terv TXT, Book Szülési terv letöltések DJVU, Szülési terv letöltések könyvet ingyenes, Szülési terv letöltések könyvet pdf ingyenes, Szülési terv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szülési terv pdf ingyenes, Szülési terv letöltések könyvet epub ingyenes, Szülési terv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply