Szülők feltétel nélkül letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mikor vagyunk biztosak benne, hogy gyermekünk kiegyensúlyozott? Ha minden kérésünket szó nélkül teljesíti, ha nem dacol, és az iskolában sincs rá panasz, csöndes és szorgalmas – egyszóval ha sikerült mintacsemetévé nevelnünk? De mi történik, ha egy nap rossz jegyet hoz haza, ha duzzogva kivonja magát a házimunkából, ha nem tartja be nekünk tett ígéretét, sőt hazudik? Kevésbé fogjuk szeretni?

Alfie Kohn, a gyermeknevelés elismert szakértője határozottan állítja, hogy a kérdés súlyosabb, mint először gondolnánk. A gyermekek jelentős részének komoly szorongást okoz, hogy úgy érzi: nem ő maga, hanem a viselkedése számít. Mindegy, hogy büntetünk vagy jutalmazunk, az üzenet ugyanaz: csak akkor állunk ki mellette, ha úgy viselkedik, ahogy elvárjuk tőle. Holott minden gyereknek alapvető és legfontosabb igénye, hogy a szülei feltétel nélkül szeressék. Akkor is, ha nem fogad szót. Akkor is, ha csúnyán beszél, verekszik, vagy egyszerűen csak lustálkodni szeretne tanulás helyett. Akkor is, ha a viselkedésére egyetlen szülő sem lenne büszke.

A Szülők feltétel nélkül állításait komoly kutatások támasztják alá, miközben rengeteg gyakorlati tanáccsal látja el a hagyományos fegyelmezés ördögi köréből kitörni vágyó szülőket. Kerüljünk közelebb gyermekeinkhez! Ha nem rekesztjük ki őket saját életükből, ha engedjük őket dönteni, és azt is tiszteletben tartjuk, ha döntéseik ellentétesek a mieinkkel, egy nap észre fogjuk venni, hogy már nemcsak terelgetjük őket – hanem együtt haladunk az úton, a közös cél felé.

ALFIE KOHN Amerika-szerte ismert szakértő, tizennégy gyermeknevelési könyv szerzője, egyetemek és konferenciák népszerű előadója, televíziós műsorok visszatérő vendége. A hagyományos, büntetésen és jutalmazáson alapuló nevelés legnagyobb kritikusa, akinek könyveit húsz nyelvre fordították le. Maga is gyakorló szülő, feleségével és két gyerekével Bostonban él.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szülők feltétel nélkül ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szülők feltétel nélkül ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  350
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  310 gr
  ISBN:
  9786155609206
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2681630 / 1157066
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Szülők feltétel nélkül ebook, könyvet Szülők feltétel nélkül FB2, Download Szülők feltétel nélkül PDF , Download Szülők feltétel nélkül MOBI, Online Szülők feltétel nélkül könyvet, ingyenes letöltések Szülők feltétel nélkül IPhone, Online könyvet Szülők feltétel nélkül PDF, ingyenes Szülők feltétel nélkül DJVU, ingyenes letöltések Szülők feltétel nélkül TXT, letöltések Szülők feltétel nélkül RTF, Online Szülők feltétel nélkül FB2 , e-könyvet Szülők feltétel nélkül letöltések TXT, ingyenes Szülők feltétel nélkül letöltések könyvet, e-könyvet Szülők feltétel nélkül download MOBI, letöltések Szülők feltétel nélkül IPad, olvas Szülők feltétel nélkül MOBI, olvas Szülők feltétel nélkül DOC, ingyenes Szülők feltétel nélkül AWZ, Download e-könyvet Szülők feltétel nélkül iPad , ingyenes Szülők feltétel nélkül DJVU, Download Szülők feltétel nélkül e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szülők feltétel nélkül DVD, olvas Szülők feltétel nélkül TXT, Book Szülők feltétel nélkül letöltések DJVU, Szülők feltétel nélkül letöltések könyvet ingyenes, Szülők feltétel nélkül letöltések könyvet pdf ingyenes, Szülők feltétel nélkül pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szülők feltétel nélkül pdf ingyenes, Szülők feltétel nélkül letöltések könyvet epub ingyenes, Szülők feltétel nélkül ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply