Szülőnők kézikönyve letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A terhesség áldott állapot és Önökre belátható időn belül remélhetőleg nagy boldogság vár. Mi szülészorvosok és szülésznők, készen állunk legjobb tudásunk szerint közreműködni a terhesgondozás, a szülés levezetése és a gyermekágyas időszak során. 40 éves szülészorvosi tapasztalataim alapján állítom, hogy óriási jelentősége van annak, ha egy várandós kismama felkészülten várja a szülését. Ez a tapasztalat vezetett arra, hogy őszintén és segítő szándékkal írjam le azokat a gondolatokat, amelyek fontosak lehetnek az Önök felkészülése során. Tudatosan törekedtem arra, hogy a terhességnek és a szülésnek ne csak a szebbik oldaláról írjak. Felelőtlenségnek tartom, ha a terhességet és a szülést rózsaszín felhőkbe burkoljuk és idealizáljuk. Tudnunk kell a veszélyekről és a lehetséges szövődményekről, mert azokat könnyebb megelőzni, ha gondolunk rájuk. Ez is sokat segít az anya és gyermeke egészségének megóvásában. A könyv teljes útmutató a várandós időszak, a terhesgondozás, a szülés és a gyermekágyi időszak alatt felmerülő kérdésekre. A könyv szerzői: a nőgyógyász, a neonatológus és a gyógytornász segít a felkészülésben. Ajánljuk a könyvet azoknak a szülőknek, akik már a gyermekáldás előtt tudatosan szeretnének felkészülni a jövevény megérkezésére.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szülőnők kézikönyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szülőnők kézikönyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  342
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  700 gr
  ISBN:
  9789639914247
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2214978 / 1070672
  Series:


  TAGS:
  Online Szülőnők kézikönyve ebook, könyvet Szülőnők kézikönyve FB2, Download Szülőnők kézikönyve PDF , Download Szülőnők kézikönyve MOBI, Online Szülőnők kézikönyve könyvet, ingyenes letöltések Szülőnők kézikönyve IPhone, Online könyvet Szülőnők kézikönyve PDF, ingyenes Szülőnők kézikönyve DJVU, ingyenes letöltések Szülőnők kézikönyve TXT, letöltések Szülőnők kézikönyve RTF, Online Szülőnők kézikönyve FB2 , e-könyvet Szülőnők kézikönyve letöltések TXT, ingyenes Szülőnők kézikönyve letöltések könyvet, e-könyvet Szülőnők kézikönyve download MOBI, letöltések Szülőnők kézikönyve IPad, olvas Szülőnők kézikönyve MOBI, olvas Szülőnők kézikönyve DOC, ingyenes Szülőnők kézikönyve AWZ, Download e-könyvet Szülőnők kézikönyve iPad , ingyenes Szülőnők kézikönyve DJVU, Download Szülőnők kézikönyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szülőnők kézikönyve DVD, olvas Szülőnők kézikönyve TXT, Book Szülőnők kézikönyve letöltések DJVU, Szülőnők kézikönyve letöltések könyvet ingyenes, Szülőnők kézikönyve letöltések könyvet pdf ingyenes, Szülőnők kézikönyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szülőnők kézikönyve pdf ingyenes, Szülőnők kézikönyve letöltések könyvet epub ingyenes, Szülőnők kézikönyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply