Szülőszelídítés letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A mai világ gyerekeink számára a legjobb és egyben a legrosszabb. A szülői túlbuzgóság tragikus következménye, hogy a gyerekekből nem okos, bátor és elszánt zseniket nevelünk, hanem minden idők legnagyobb szorongóit.

Mozart a magzatnak, Bébi Einstein-DVD az újszülöttnek, iPad olvasásapplikáció a totyogónak: attól a pillanattól kezdve, hogy elvágják a köldökzsinórt, a mai szülők véget nem érő küzdelmet folytatnak azért, hogy az ő gyerekük legyen mindenben a legjobb. Miközben a szülő magától értetődő vágya, hogy gyermeke képességét kibontakoztassa, felismeri-e, hogy árt neki?

Az óvodában kezdődő felvételik, a folyamatos vizsgák növelik a gyerekekkel szembeni elvárásokat, de miből derül ki, hogy a túlzásba vitt fejlesztés többet árt, mint használ? Úttörő és provokatív könyvében Tanith Carey a legújabb kutatásokra alapozva járja körül, miként hat a versenyszellem a gyerekekre. Ahelyett, hogy ambiciózus és sikeres felnőttekké válnának, sérülhet az érzelmi egészségük, és tönkremehet a kapcsolatuk azokkal, akik a legjobban szeretik őket: a szüleikkel. Carey arra buzdítja szülőtársait, hogy mindent tegyenek meg azért, hogy megóvják gyermekeik jóllétét, hogy boldog, érzelmileg kiegyensúlyozott felnőttekké válhassanak.




A Könyv Magyarul!


Letöltések Szülőszelídítés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Szülőszelídítés ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  242
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  230 gr
  ISBN:
  9789633552216
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2681637 / 1157073
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Szülőszelídítés ebook, könyvet Szülőszelídítés FB2, Download Szülőszelídítés PDF , Download Szülőszelídítés MOBI, Online Szülőszelídítés könyvet, ingyenes letöltések Szülőszelídítés IPhone, Online könyvet Szülőszelídítés PDF, ingyenes Szülőszelídítés DJVU, ingyenes letöltések Szülőszelídítés TXT, letöltések Szülőszelídítés RTF, Online Szülőszelídítés FB2 , e-könyvet Szülőszelídítés letöltések TXT, ingyenes Szülőszelídítés letöltések könyvet, e-könyvet Szülőszelídítés download MOBI, letöltések Szülőszelídítés IPad, olvas Szülőszelídítés MOBI, olvas Szülőszelídítés DOC, ingyenes Szülőszelídítés AWZ, Download e-könyvet Szülőszelídítés iPad , ingyenes Szülőszelídítés DJVU, Download Szülőszelídítés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szülőszelídítés DVD, olvas Szülőszelídítés TXT, Book Szülőszelídítés letöltések DJVU, Szülőszelídítés letöltések könyvet ingyenes, Szülőszelídítés letöltések könyvet pdf ingyenes, Szülőszelídítés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szülőszelídítés pdf ingyenes, Szülőszelídítés letöltések könyvet epub ingyenes, Szülőszelídítés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply