Tájékozódási kézikönyv letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A távközlés a teljes 20. században, az informatika a 20. század második felében jelentős fejlődésen ment keresztül. E két szakterület fejlődésével a tájékozódás, navigáció és helymeghatározás is sokat fejlődött, ezzel együtt pedig egyszerűbbé és biztonságosabbá vált mind a gyalogos, közúti, vasúti, légi és vízi közlekedés, illetve a mai kor emberének közbiztonsága is sokat nőtt.
Könyvünkben ismertetjük a tájékozódáshoz szükséges alapismereteket, megismerkedünk a tájékozódáshoz szükséges hagyományos módszerekkel és eszközökkel, illetve áttekintjük a távközlési és informatikai tájékozódási módszereket, különös hangsúlyt fektetve a GPS használatára és működésére. Vizsgáljuk a térinformatikát, azaz digitális térképészetet, a kapcsolódó programokat és online alkalmazásokat. Szót ejtünk a földi mobil távközlésről és a műholdas távközlésről is, de áttekintjük azon tájékozódási módszereket is, melyek nem használnak távközlési vagy informatikai eszközt, mivel ezen eszközök működéséhez tápellátás szükséges, mely előbb-utóbb megszűnik, az elem vagy akkumulátor lemerül, esetleg ezen eszközök működésének hatósugarán kívülre kerülünk. Könyvünk segítségével tehát egy ismeretlen területen eltévedt ember távközlési, informatikai eszköz nélkül is meg fogja a találni a megfelelő irányt, a haza utat, továbbá a túrázó gyerekünket is nagyobb biztonságban tudhatjuk. Részletesen tárgyaljuk az iránytű és tájoló működését illetve a történelem során oly sokat használt csillagászati tájékozódási módszereket. Ez utóbbiak a mai világban már szimulálhatók programok segítségével, ezért könyvünkben informatikai segítséggel tanuljuk meg ezeket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tájékozódási kézikönyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tájékozódási kézikönyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  196
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  322 gr
  ISBN:
  9786155477560
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2707606 / 1169945
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Tájékozódási kézikönyv ebook, könyvet Tájékozódási kézikönyv FB2, Download Tájékozódási kézikönyv PDF , Download Tájékozódási kézikönyv MOBI, Online Tájékozódási kézikönyv könyvet, ingyenes letöltések Tájékozódási kézikönyv IPhone, Online könyvet Tájékozódási kézikönyv PDF, ingyenes Tájékozódási kézikönyv DJVU, ingyenes letöltések Tájékozódási kézikönyv TXT, letöltések Tájékozódási kézikönyv RTF, Online Tájékozódási kézikönyv FB2 , e-könyvet Tájékozódási kézikönyv letöltések TXT, ingyenes Tájékozódási kézikönyv letöltések könyvet, e-könyvet Tájékozódási kézikönyv download MOBI, letöltések Tájékozódási kézikönyv IPad, olvas Tájékozódási kézikönyv MOBI, olvas Tájékozódási kézikönyv DOC, ingyenes Tájékozódási kézikönyv AWZ, Download e-könyvet Tájékozódási kézikönyv iPad , ingyenes Tájékozódási kézikönyv DJVU, Download Tájékozódási kézikönyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tájékozódási kézikönyv DVD, olvas Tájékozódási kézikönyv TXT, Book Tájékozódási kézikönyv letöltések DJVU, Tájékozódási kézikönyv letöltések könyvet ingyenes, Tájékozódási kézikönyv letöltések könyvet pdf ingyenes, Tájékozódási kézikönyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tájékozódási kézikönyv pdf ingyenes, Tájékozódási kézikönyv letöltések könyvet epub ingyenes, Tájékozódási kézikönyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply