Táncol a Tisza letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Salétromvirágos házfalak közt tengeri utazásról álmodozó lányok. Rozzant óceánjárót a Tisza partjáról köszöntő suhancok. Kanada vizeiben fickándozó pisztrángokról, Párizs csillogásáról beszélgető, magyar külvárosukhoz láncolt öregek. Ők is feltűnnek novelláskönyvem lapjain. Csattogó léptekkel menetelő, néphadseregben fegyelmezett bakák adják át helyüket mázsás súlyok alatt boldog hivatalnoknak, saját bőrét áruló vén tengerésznek, fiára baltával támadó apának, késsel gyilkoló szerelmes pincérnek, börtönárnyékban nyüzsgő piactérnek, bakancstáncot járó özvegyasszonynak. És egy anyának, aki nemcsak férjével, de lecsószagú konzervgyárral is örök időkre kötött házasságot.
Tizenkilenc történetben elmesélt életeket fűz össze könyvemben egy folyó, a Tisza, aminek partján évszázadok óta íródnak az újabb és újabb hétköznapi mesék. Nagyon remélem, soraimat olvasva beleszeretnek a Tiszába is, Szegedbe is az olvasók. Azok, akik még soha nem látták, milyen ez a folyó, mikor napfényzenére táncol, és milyen ez a város, amikor a parti sétány padjain ölelkeznek a szerelmesek. És azok is nagyobb megértéssel fordulnak egymáshoz, akik évek óta a folyó partjához gáttal, mosollyal, sóhajjal varrt falvakban, városokban élnek. – (Bátyi Zoltán)A Könyv Magyarul!


Letöltések Táncol a Tisza ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Táncol a Tisza ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  176
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9789638849489
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2221661 / 1077615  TAGS:
  Online Táncol a Tisza ebook, könyvet Táncol a Tisza FB2, Download Táncol a Tisza PDF , Download Táncol a Tisza MOBI, Online Táncol a Tisza könyvet, ingyenes letöltések Táncol a Tisza IPhone, Online könyvet Táncol a Tisza PDF, ingyenes Táncol a Tisza DJVU, ingyenes letöltések Táncol a Tisza TXT, letöltések Táncol a Tisza RTF, Online Táncol a Tisza FB2 , e-könyvet Táncol a Tisza letöltések TXT, ingyenes Táncol a Tisza letöltések könyvet, e-könyvet Táncol a Tisza download MOBI, letöltések Táncol a Tisza IPad, olvas Táncol a Tisza MOBI, olvas Táncol a Tisza DOC, ingyenes Táncol a Tisza AWZ, Download e-könyvet Táncol a Tisza iPad , ingyenes Táncol a Tisza DJVU, Download Táncol a Tisza e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Táncol a Tisza DVD, olvas Táncol a Tisza TXT, Book Táncol a Tisza letöltések DJVU, Táncol a Tisza letöltések könyvet ingyenes, Táncol a Tisza letöltések könyvet pdf ingyenes, Táncol a Tisza pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Táncol a Tisza pdf ingyenes, Táncol a Tisza letöltések könyvet epub ingyenes, Táncol a Tisza ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply