Tanulmányok a társasági jog területéről letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A társasági jog a társas vállalkozások jogi kereteit határozza meg, ezért kiemelkedő szerepet tölt be a gazdasági életben. A társasági jog napjainkban önálló szakjog, amelynek normái jelentősen befolyásolják a vállalkozások működési lehetőségeit, a vállalkozók vagyoni viszonyait és felelősségét. A modern társasági jogi szabályok logikájának megértéséhez nélkülözhetetlen azok történeti és nemzetközi összefüggéseinek ismerete, amelyhez támpontot kívánnak adni a kötetben szereplő elemzések.

A tanulmánykötet három fő témakörben tartalmaz a társasági jog történeti és nemzetközi összefüggéseit vizsgáló tizenhárom írást, melyek a társasági jog történetével, az Európai Unió e téren jelentkező jogalkotásával, valamint a magyar társasági jog jelenlegi helyzetével foglalkoznak. Az egyes tanulmányok bemutatják a társasági jog ókori előzményeit, a középkori vállalkozási alakzatokat, az újkori kereskedelmi jogi kodifikációk vívmányait. Külön-külön rész foglalkozik a svájci és az angol társasági jog történeti ismertetésével, valamint a társasági jogban a felelősségi alakzatok kialakulásával. Áttekintésre kerülnek az Európai Unió égisze alatt megvalósult reformok és legújabb tendenciák is. Egy-egy írás adalékot ad a társasági jog anyagának az új magyar Polgári Törvénykönyvbe történő elhelyezésével kapcsolatos kérdéskörhöz, a vezető tisztségviselők felelősségének szabályozásához, valamint a bizalmi vagyonkezelés és a társasági jog lehetséges konkurenciájához.

A kötet szerzője Sándor István habilitált egyetemi egyetemi docens, aki húsz éve folytat oktatói tevékenységet az ELTE, és közel tizenöt éve a KRE jogi karán, emellett gyakorló ügyvéd és számos szakkönyv, tudományos cikk fűződik a nevéhez.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tanulmányok a társasági jog területéről ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tanulmányok a társasági jog területéről ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  226
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  386 gr
  ISBN:
  9789634130246
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2640700 / 1150250  TAGS:
  Online Tanulmányok a társasági jog területéről ebook, könyvet Tanulmányok a társasági jog területéről FB2, Download Tanulmányok a társasági jog területéről PDF , Download Tanulmányok a társasági jog területéről MOBI, Online Tanulmányok a társasági jog területéről könyvet, ingyenes letöltések Tanulmányok a társasági jog területéről IPhone, Online könyvet Tanulmányok a társasági jog területéről PDF, ingyenes Tanulmányok a társasági jog területéről DJVU, ingyenes letöltések Tanulmányok a társasági jog területéről TXT, letöltések Tanulmányok a társasági jog területéről RTF, Online Tanulmányok a társasági jog területéről FB2 , e-könyvet Tanulmányok a társasági jog területéről letöltések TXT, ingyenes Tanulmányok a társasági jog területéről letöltések könyvet, e-könyvet Tanulmányok a társasági jog területéről download MOBI, letöltések Tanulmányok a társasági jog területéről IPad, olvas Tanulmányok a társasági jog területéről MOBI, olvas Tanulmányok a társasági jog területéről DOC, ingyenes Tanulmányok a társasági jog területéről AWZ, Download e-könyvet Tanulmányok a társasági jog területéről iPad , ingyenes Tanulmányok a társasági jog területéről DJVU, Download Tanulmányok a társasági jog területéről e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tanulmányok a társasági jog területéről DVD, olvas Tanulmányok a társasági jog területéről TXT, Book Tanulmányok a társasági jog területéről letöltések DJVU, Tanulmányok a társasági jog területéről letöltések könyvet ingyenes, Tanulmányok a társasági jog területéről letöltések könyvet pdf ingyenes, Tanulmányok a társasági jog területéről pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tanulmányok a társasági jog területéről pdf ingyenes, Tanulmányok a társasági jog területéről letöltések könyvet epub ingyenes, Tanulmányok a társasági jog területéről ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply