Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Több mint tíz évvel az Érzelmi intelligencia megírását követően Daniel Goleman újabb forradalmi jelentőségű könyvvel állt elő. A legfrissebb tudományos és gyakorlati példák sorával érzékelteti, hogy a verbális és logikai készségek mellett mekkora jelentősége van az érzelmi és társas intelligenciának nem csupán társas kapcsolataink, hanem harmonikus érzelmi, lelki fejlődésünk, sőt még anyagi érvényesülésünk szempontjából is. Szociálpszichológiai és idegtudományi iskolák bemutatásával vezet be az emberi agy működésének rejtelmeibe és abba a gyökeresen új szemléletbe, hogy az emberi agy működése nemcsak az agykérgen belül, hanem két agy között végbemenő folyamatokban is vizsgálható. Több fejezet foglalkozik a gének és kulturális mémek szerepével, vagyis az emberi kapcsolatok biológiai és társadalmi természetével. A társas intelligencia olyan készség, amely a látáshoz, halláshoz és mozgáshoz hasonlóan megkönnyíti az élet fizikai, gazdasági, társadalmi dzsungelében való fennmaradást, eligazodást. Aki a társas intelligencia különleges képességével rendelkezik, olvasni tud a másik ember gondolataiban, belelát a lelkébe, szívébe, együtt érez vele. Megismeri az adás örömét, ezáltal örömet szerezhet másoknak is. Ahogy az olvasót is örömmel tölti el e könyv olvasása, különösen, amikor a leírtakban ráismer azokra a hétköznapi helyzetekre, amelyekkel oly gyakran szembesül, ám ritkán tudatosít. DANIEL GOLEMAN a New York Times tudományos újságírójaként dolgozott nagysikerű Érzelmi intelligencia című könyve megírásáig. Tudományos munkájának köszönhetően az USA számos középiskolájában kötelező tananyagként oktatják az érzelmi és társas intelligenciát, amelynek jótékony hatásait kutatások is bizonyítják.A Könyv Magyarul!


Letöltések Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789634330387
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2694345 / 8127285
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya ebook, könyvet Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya FB2, Download Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya PDF , Download Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya MOBI, Online Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya könyvet, ingyenes letöltések Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya IPhone, Online könyvet Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya PDF, ingyenes Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya DJVU, ingyenes letöltések Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya TXT, letöltések Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya RTF, Online Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya FB2 , e-könyvet Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya letöltések TXT, ingyenes Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya letöltések könyvet, e-könyvet Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya download MOBI, letöltések Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya IPad, olvas Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya MOBI, olvas Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya DOC, ingyenes Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya AWZ, Download e-könyvet Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya iPad , ingyenes Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya DJVU, Download Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya DVD, olvas Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya TXT, Book Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya letöltések DJVU, Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya letöltések könyvet ingyenes, Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya letöltések könyvet pdf ingyenes, Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya pdf ingyenes, Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya letöltések könyvet epub ingyenes, Társas Intelligencia – Az emberi kapcsolatok új tudománya ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply