Társas intelligencia letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Több mint tíz évvel az Érzelmi intelligencia megírását követően Daniel Goleman újabb forradalmi jelentőségű könyvvel állt elő.
A legfrissebb tudományos és gyakorlati példák sorával érzékelteti, hogy a verbális és logikai készségek mellett mekkora jelentősége van az érzelmi és társas intelligenciának nem csupán társas kapcsolataink, hanem harmonikus érzelmi, lelki fejlődésünk, sőt még anyagi érvényesülésünk szempontjából is. Szociálpszichológiai és idegtudományi iskolák bemutatásával vezet be az emberi agy működésének rejtelmeibe és abba a gyökeresen új szemléletbe, hogy az emberi agy működése nemcsak az agykérgen belül, hanem két agy között végbemenő folyamatokban is vizsgálható.

Több fejezet foglalkozik a gének és kulturális mémek szerepével, vagyis az emberi kapcsolatok biológiai és társadalmi természetével. A társas intelligencia olyan készség, amely a látáshoz, halláshoz és mozgáshoz hasonlóan megkönnyíti az élet fizikai, gazdasági, társadalmi dzsungelében való fennmaradást, eligazodást. Aki a társas intelligencia különleges képességével rendelkezik, olvasni tud a másik ember gondolataiban, belelát a lelkébe, szívébe, együtt érez vele. Megismeri az adás örömét, ezáltal örömet szerezhet másoknak is. Ahogy az olvasót is örömmel tölti el e könyv olvasása, különösen, amikor a leírtakban ráismer azokra a hétköznapi helyzetekre, amelyekkel oly gyakran szembesül, ám ritkán tudatosít.

DANIEL GOLEMAN a New York Times tudományos újságírójaként dolgozott nagysikerű Érzelmi intelligencia című könyve megírásáig. Tudományos munkájának köszönhetően az USA számos középiskolájában kötelező tananyagként oktatják az érzelmi és társas intelligenciát, amelynek jótékony hatásait kutatások is bizonyítják.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Társas intelligencia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Társas intelligencia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  508
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  510 gr
  ISBN:
  9789633105016
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2602422 / 1144929
  Fordító:


  TAGS:
  Online Társas intelligencia ebook, könyvet Társas intelligencia FB2, Download Társas intelligencia PDF , Download Társas intelligencia MOBI, Online Társas intelligencia könyvet, ingyenes letöltések Társas intelligencia IPhone, Online könyvet Társas intelligencia PDF, ingyenes Társas intelligencia DJVU, ingyenes letöltések Társas intelligencia TXT, letöltések Társas intelligencia RTF, Online Társas intelligencia FB2 , e-könyvet Társas intelligencia letöltések TXT, ingyenes Társas intelligencia letöltések könyvet, e-könyvet Társas intelligencia download MOBI, letöltések Társas intelligencia IPad, olvas Társas intelligencia MOBI, olvas Társas intelligencia DOC, ingyenes Társas intelligencia AWZ, Download e-könyvet Társas intelligencia iPad , ingyenes Társas intelligencia DJVU, Download Társas intelligencia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Társas intelligencia DVD, olvas Társas intelligencia TXT, Book Társas intelligencia letöltések DJVU, Társas intelligencia letöltések könyvet ingyenes, Társas intelligencia letöltések könyvet pdf ingyenes, Társas intelligencia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Társas intelligencia pdf ingyenes, Társas intelligencia letöltések könyvet epub ingyenes, Társas intelligencia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply