Tavaszi szalonkázás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Bársony István (1855-1928) író, publicista, vadászíró volt. Életében több mint negyven kötete jelent meg, és ezernél is több írása, cikke különböző újságokban, lapokban. Ő az első olyan vadászíró Magyarországon, aki irodalmi igénnyel ábrázolta a természetet, a benne élő állatokat, és nem utolsósorban egy életen át tartó vadászélményeit. Ő lett a minta, hozzá mérték később Zsindely Ferencet, Fekete Istvánt és több más neves vadászírót.
Halála után könyvei nem jelentek meg újra. Írásait 1950 után is csak antológiákban olvashattuk, és csupán néhány kötetnyit a vadászelbeszéléseiből. Több mint fél évszázadnak kellett eltelnie, hogy újra kiadott művei az olvasókhoz kerüljenek, s immár a nevét viselő közalapítvány gondozza életművét, szerkeszti könyvekké írásait.
Vadászírásainak egy olyan válogatása került e kötetbe, amelyek könyv alakban még sohasem jelentek meg. A tárcák, elbeszélések jelentős része régi újságokban lappangott, arra várva, hogy a könyv lapjain most ismét életre keljen. A vadásztörténetek az évszakok változását követik. Vadászatok a havas erdő szívében, a tél selymes-bársonyos első havával Az új élet hatalmas, erős zsendülése tavasszal, a déli szelek szívet lankasztó, szerelmet ébresztő érintése Kínzó kánikula nyáron, amitől rezeg, délibábozik a levegő a magyar puszták fölött, hogy aztán a napisten csókjától megszülessen a lassú hervadás A zord ősz sajátos szépségei, amelyet csak az elmélyedő éles szem vesz észre, és a szeptemberi szarvasbőgés mind-mind benne van az írásokban.
Aki az itt összegyűjtött írásokat fellapozza, maga is átélheti, részese lehet a természet örökké megújuló világának és a legférfiasabb nemes szórakozásnak, a vadászatnak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tavaszi szalonkázás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tavaszi szalonkázás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  232
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9789632672427
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2677556 / 1154667  TAGS:
  Online Tavaszi szalonkázás ebook, könyvet Tavaszi szalonkázás FB2, Download Tavaszi szalonkázás PDF , Download Tavaszi szalonkázás MOBI, Online Tavaszi szalonkázás könyvet, ingyenes letöltések Tavaszi szalonkázás IPhone, Online könyvet Tavaszi szalonkázás PDF, ingyenes Tavaszi szalonkázás DJVU, ingyenes letöltések Tavaszi szalonkázás TXT, letöltések Tavaszi szalonkázás RTF, Online Tavaszi szalonkázás FB2 , e-könyvet Tavaszi szalonkázás letöltések TXT, ingyenes Tavaszi szalonkázás letöltések könyvet, e-könyvet Tavaszi szalonkázás download MOBI, letöltések Tavaszi szalonkázás IPad, olvas Tavaszi szalonkázás MOBI, olvas Tavaszi szalonkázás DOC, ingyenes Tavaszi szalonkázás AWZ, Download e-könyvet Tavaszi szalonkázás iPad , ingyenes Tavaszi szalonkázás DJVU, Download Tavaszi szalonkázás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tavaszi szalonkázás DVD, olvas Tavaszi szalonkázás TXT, Book Tavaszi szalonkázás letöltések DJVU, Tavaszi szalonkázás letöltések könyvet ingyenes, Tavaszi szalonkázás letöltések könyvet pdf ingyenes, Tavaszi szalonkázás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tavaszi szalonkázás pdf ingyenes, Tavaszi szalonkázás letöltések könyvet epub ingyenes, Tavaszi szalonkázás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply