Távol és közel letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez az album a 2008-ban megjelent Tér és idő című kötet folytatásának tekinthető. A háború után felnövő új nemzedék mesterei az előző kötetben bemutatott művészek voltak. Igy az 50-es, 60-as években tervezett bútorok még sokban hasonlítottak a ma már klasszikusnak számító 30-as, 40-es évek modelljeire. Az igények ugyan megváltoztak, de a fellendülő lakásépítés két-három szobás lakásai számára a többfunkciós szobabútorok továbbra is szükségesek voltak. Nagy változást jelentett a nagyüzemi gyártás. A terveknek az új anyagokhoz és gyártási technológiákhoz kellett alkalmazkodniuk. Az új nemzedék tisztában volt azzal, hogy a tömegtermelés nem árt művészi presztízsének. A kiállításokon, melyekből minden szezonban több is volt, előremutató és a kor szellemének megfelelő remek darabok reprezentálták az európai szintű magyar tervezőket. Sajnos a kereskedelem vezetői nem tudták követni a tervezők fejlődését. Igy az üzletekben nagyrészt konvencionális, elavult bútorokat láttunk. A mostani kötet a lakásművészeti kiállításokon szereplő egyedi és kis szériás bútorokat, valamint a nagyüzemekben végül gyártásba került termékeket mutatja be, egészen a hatvanas évek végéig.
This album serves as the continuation of Space and Time, the volume published in 2008. The teachers of the new post-war generation were the designers presented in that earlier volume. Consequently, the furniture of the 50s and 60s have much in common with their predecessors of the 30s and 40s, today classics in their own right. Though expectations in furniture design had changed, the two or three room apartments of the new building boom continued the need for multi-functional furniture. Mass production brought about profound changes. Design had to accommodate itself to the new materials and technologies. But the new generation of designers understood that mass production wouldn’t hurt their prestige. Excellent, advanced, and reflective of the spirit of the age, at the exhibitions, of which there were several each season, the Hungarian designers presented furniture designs on par with the best in Europe. Unfortunately, the leaders of industry could not keep up with the development in design, and so buyers were reduced to choosing among conventional, out-of-date furniture.A Könyv Magyarul!


Letöltések Távol és közel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Távol és közel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  246
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  1190 gr
  ISBN:
  9789631359596
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2215313 / 1071011
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Távol és közel ebook, könyvet Távol és közel FB2, Download Távol és közel PDF , Download Távol és közel MOBI, Online Távol és közel könyvet, ingyenes letöltések Távol és közel IPhone, Online könyvet Távol és közel PDF, ingyenes Távol és közel DJVU, ingyenes letöltések Távol és közel TXT, letöltések Távol és közel RTF, Online Távol és közel FB2 , e-könyvet Távol és közel letöltések TXT, ingyenes Távol és közel letöltések könyvet, e-könyvet Távol és közel download MOBI, letöltések Távol és közel IPad, olvas Távol és közel MOBI, olvas Távol és közel DOC, ingyenes Távol és közel AWZ, Download e-könyvet Távol és közel iPad , ingyenes Távol és közel DJVU, Download Távol és közel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Távol és közel DVD, olvas Távol és közel TXT, Book Távol és közel letöltések DJVU, Távol és közel letöltések könyvet ingyenes, Távol és közel letöltések könyvet pdf ingyenes, Távol és közel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Távol és közel pdf ingyenes, Távol és közel letöltések könyvet epub ingyenes, Távol és közel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply