Tényleg ADHD-s a gyerekem? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Aggódó pedagógusok? Kétségbeesett szülők? Nehezen kezelhető gyerekek? Mi is ez a manapság oly gyakran emlegetett ADHD, amitől annyi család szorong? Thomas Armstrongnak, a téma elismert szakértőjének könyve segít válaszokat találni a nyugtalanító kérdésekre.
Kétségtelen tény, hogy az ADHD-val, azaz figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarra kezelt gyerekek száma ugrásszerűen megnőtt az utóbbi évtizedekben. Valóban járványszerűen terjedő mentális betegséggel van dolgunk, vagy sokszor egyszerűen csak rásütik az ADHD bélyegét az örökmozgó, rosszcsont gyerekekre?
Thomas Armstrong, a legújabb kutatási eredményeket felhasználva, azoknak az aggódó szülőknek és tanároknak ad útmutatást és tanácsokat, akik szívük szerint az általánosan bevett gyógyszerezés helyett más módot-eszközt választanának a tünetek kezelésére. Ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő terápiát, mindenekelőtt ismernünk kell a kiváltó okokat, azokat a társadalmi-kulturális változásokat, amelyek a világméretű ADHD-járványhoz vezettek, vagy inkább ahhoz, amit annak nevezünk. A legfőbb ok Armstrong szerint az, hogy nem hagyjuk, hogy a gyerekek valóban gyerekek legyenek. Idő előtt elkezdjük őket iskolai követelményekkel nyomasztani, a fiúkat nem engedjük ,,fiúsan" viselkedni, mert olyankor annyira vadak tudnak lenni. A négy és tizennyolc év közötti gyerekek egyre kevesebbet mozognak, játszanak, egyre kevesebb időt töltenek a szabadban, viszont egyre többet ülnek a számítógép előtt, és néznek olyan műsorokat, amelyek bizonyítottan szorongást keltenek bennük, és agresszívvé teszik őket. A szülők és az iskola is sokszor túl magasra teszik a mércét, és inkább a gyerekek fogyatékosságaira és nem az erősségeire összpontosítanak. Közben a családok, a szülők és a gyerekek is egyre stresszesebb életet élnek.
Számos ok vezethet tehát az ADHD számos tünetének megjelenéséhez, amelyeknek a kezelésében Armstrong megfontoltságra és körültekintésre int. Úgy gondolja, elsősorban a kiváltó okokat kell megszüntetni, gyógyszerek helyett viselkedésterápiát ajánl. 101 olyan kipróbált módszert, amelyek látványos javulást eredményezhetnek a mindennapokban. A Tényleg ADHD-s a gyermekem? inspiráló kiindulópont szülőknek és tanároknak, hogy hatékony segítséget nyújthassanak a gyerekek összpontosítási és magatartásproblémáinak leküzdésében, és így sikeresnek és boldognak láthassák őket az iskolában és az életben.

THOMAS ARMSTRONG az Institute for Learning and Human Development ügyvezető igazgatója. Pszichológus, tanár, elismert író és előadó, szakterülete a tanulás, munkásságát az oktatással foglalkozó szakemberek szerte a világon elismerik. Több szaklapban és ismeretterjesztő magazinban publikál rendszeresen, és tizenhat könyv szerzője, amelyeket huszonhat nyelvre fordítottak le.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tényleg ADHD-s a gyerekem? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tényleg ADHD-s a gyerekem? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  392
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9786155715914
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713676 / 1173914
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Tényleg ADHD-s a gyerekem? ebook, könyvet Tényleg ADHD-s a gyerekem? FB2, Download Tényleg ADHD-s a gyerekem? PDF , Download Tényleg ADHD-s a gyerekem? MOBI, Online Tényleg ADHD-s a gyerekem? könyvet, ingyenes letöltések Tényleg ADHD-s a gyerekem? IPhone, Online könyvet Tényleg ADHD-s a gyerekem? PDF, ingyenes Tényleg ADHD-s a gyerekem? DJVU, ingyenes letöltések Tényleg ADHD-s a gyerekem? TXT, letöltések Tényleg ADHD-s a gyerekem? RTF, Online Tényleg ADHD-s a gyerekem? FB2 , e-könyvet Tényleg ADHD-s a gyerekem? letöltések TXT, ingyenes Tényleg ADHD-s a gyerekem? letöltések könyvet, e-könyvet Tényleg ADHD-s a gyerekem? download MOBI, letöltések Tényleg ADHD-s a gyerekem? IPad, olvas Tényleg ADHD-s a gyerekem? MOBI, olvas Tényleg ADHD-s a gyerekem? DOC, ingyenes Tényleg ADHD-s a gyerekem? AWZ, Download e-könyvet Tényleg ADHD-s a gyerekem? iPad , ingyenes Tényleg ADHD-s a gyerekem? DJVU, Download Tényleg ADHD-s a gyerekem? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tényleg ADHD-s a gyerekem? DVD, olvas Tényleg ADHD-s a gyerekem? TXT, Book Tényleg ADHD-s a gyerekem? letöltések DJVU, Tényleg ADHD-s a gyerekem? letöltések könyvet ingyenes, Tényleg ADHD-s a gyerekem? letöltések könyvet pdf ingyenes, Tényleg ADHD-s a gyerekem? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tényleg ADHD-s a gyerekem? pdf ingyenes, Tényleg ADHD-s a gyerekem? letöltések könyvet epub ingyenes, Tényleg ADHD-s a gyerekem? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply